Myymälän aukioloajat
ma-pe 10 - 17:30
la 9 - 13

Kesäaukioloajat
(1.7. - 30.8.)

ma-to 10 - 17
pe 8 - 16

Hoitolan aamu- ja ilta-ajat sekä kesälauantait
sopimuksen mukaan

p. (019) 453 523
Hämeenkatu 21-23
05800 HYVINKÄÄ
www.riikkatainio.com

HIFU (High Intesity Focused Ultrasound)


Mikä on HIFU?

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) on kauneudenhoitoalalla uusi ja tällä hetkellä kehittynein menetelmä kohottaa, kutistaa ja kiinteyttää ihoa ilman kirurgin veistä. Teknologia perustuu suuritaajuiseen kohdistettuun ultraäänienergiaan, jonka avulla impulssi saadaan vaikuttamaan tehokkaasti ja tarkasti moneen eri kohtaan ihon kerroksissa.

HIFU on täysin ainutlaatuinen laite, sillä ei ole kaltaistaan. Se on ainoa teknologia, mikä vaikuttaa kasvoilla 4,5mm syvyydelle ihon SMAS kerrokseen eli ihonalaiskudoksen ja lihaksen väliin. Syvemmälle yltää vain kirurgin veitsi. Fokusoitu eli kohdistettu impulssi ohjaa täsmällisesti kohdistetun ultraäänienergian oikeaan syvyyteen (1,5mm, 3mm tai 4,5mm) vahingoittamatta ihoa ja samalla kudoksen lämpötila nousee 60-70 asteeseen. Tämä lämpöenergia stimuloi dermiksen (verinahan) fibroplasteja (tukikudossoluja) uuden kollageenin tuottamiseen, mikä uudistaa ja nuorentaa ihoa. HIFU-hoidossa risteävät ultraääniaallot kohdennetaan akustisen linssin avulla hoidettavalle alueelle tarkemmin kuin millään muulla menetelmällä.

Suurimmat ikääntymismuutokset kohdistuvat ennen muuta SMAS-kudokseen. Vuosien karttuessa ihon alla oleva SMAS-kudos venyy ja heikentyy, jolloin sen päällä oleva iho veltostuu ja laskeutuu (esim. kaksoisleuan muodostuminen sekä kulmien laskeutuminen). Nämä ns. painovoiman aiheuttamat muutokset ja niiden korjaaminen ei ole mahdollista vain päällimmäistä ihokerrosta hoitamalla.

SMAS-kudoksen kiristäminen korjaa ikääntymismuutoksia, kuten kudosten veltostumista, ryppyisyyttä ja huokosten laajentumista. HIFU soveltuu parhaiten roikkuvien poskien ja leuanalusihon sekä kulmakarvojen kohotukseen. Hoito sopii myös erinomaisesti kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekolteen käsittelyyn. Menetelmän teho perustuu ultraäänen kudosta lämmittävään vaikutukseen, joka aktivoi hiipunutta kollageenituotantoa ja kiristää löystyneitä kollageeni- ja elastiiinisäikeitä. Menetelmä on perinteisiä radiofrekvenssi- ja ultraäänihoitoja tehokkaampi, koska kohdistettu ultraääni on helppo kohdistaa tarkalleen haluttuun syvyyteen sekä nimenomaan juuri halutulle alueelle.

HIFU-hoito

Toimenpide on lähes kivuton ja puudutusta ei tarvita. Hoidon aikana tuntuu usein pientä kihelmöintiä, pistelyä ja kiristelyä ihossa. Tämä johtuu SMAS-kudoksen kiristymisestä. Myös hampaiden pieni vihlonta on normaalia. HIFU:n avulla on miellyttävämpää hoitaa esim. löystynyttä leuanaluskudosta kuin monilla muilla ei-invasiivisilla laitteilla.

Hoito kestää puolesta tunnista puoleentoista tuntiin. Hoidon jälkeen voit palata arkirutiineihin. Iho saattaa hiukan punoittaa, mutta punoituksen voi peittää meikillä.

HIFU:n vasta-aiheet

 • Raskaus ja imetys
 • Diabetes
 • Epilepsia
 • Yleiset infektiosairaudet ja vauriot
 • Metalli-implantit myös hampaissa
 • Sydämentahdistin ja sydänsairaudet
 • Tulehtunut hammas
 • Epilepsia
 • Akne
 • Munuais ja maksasairaudet
 • Täyteaineet kasvoilla (Hyaluronihappo, Botox)
 • Kirurgiset leikkaukset kasvoille

Hoidon jälkeen

Toimenpiteen jälkeen ihossa on yleensä pieniä tuntemuksia, jotka johtuvat syvien kudosten uusiutumisesta ja SMAS kudoksen kiristymisestä. Otsalla ja leuan alueella saattaa tuntua arkuutta, mutta tuntemukset häviävät viimeistään kahden viikon kuluessa.

Lopputulos on parhaimmillaan 2 – 3 kuukauden päästä hoidosta. Joissakin tapauksissa tuloksia on odotettava vielä pidempään. Hoito voidaan uusia 3 kk kuluttua ensimmäisestä hoidosta. Yleensä tarvitaan 1-3 hoitoa sekä ylläpitohoitoja 1-2 vuoden välein.

UUTTA TEKNOLOGIAA!


Dermapen-mikroneulauksessa värähtelevä mikroneulausteknologia käyttää 12-neulaista mikroneulauspäätä, joka lävistää ihon kohtisuoraan automaattisesti värähdellen. Ihon mikroneulaus stimuloi kollageenin tuotantoa samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon. Kanavat voivat kuljettaa ihoon jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita. Ravintoaineet kulkeutuvat syvälle ihon fibroplasteihin ravitsemaan dermistä, eli ihon syvempää kerrosta, ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, se elpyy, kollageenin muodostus lisääntyy ja ihon uudistuminen nopeutuu.

Mikroneulaushoito tehdään tarvittaessa voidepuudutuksella, jolloin se on lähes kivutonta. Edistyksellinen Dermapen-mikroneulaus aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon kuin perinteiset mikroneulausrullat. Dermapen-mikroneulaus aiheuttaa myös vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa, joten se on turvallisempi ja tehokkaampi vaihtoehto. Kohtisuora mikroneulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa.

Kertakäyttöiset Dermapen-mikroneulauspäät vähentävät tulehdusriskiä ja säädettävä mikroneulan pituus takaa yksilöllisen hoidon ja juuri oikean mikroneulan pituuden jokaiselle hoidettavalle alueelle. Dermapen-mikroneulauksella voidaan hoitaa alueita, joita ei aiemmin ole tehokkaasti pystytty mikroneulaus-rollerilla hoitamaan, esimerkiksi silmänympärys- ja huultenympärysihoa.

Kuinka monta hoitokertaa suositellaan?

* Ikääntyvä iho: n. 4-6 hoitokertaa
* Akne-arvet: n. 6 hoitokertaa
* Raskausarvet: n. 4-8 hoitokertaa

Miten minun tulisi valmistella iho ennen hoitoa?

Optimaalisten hoitotuloksien saamiseksi suosittelemme A- ja C-vitamiinin pinnallista käyttöä, jotta iho uusiutuu parhaalla mahdollisella tavalla (etenkin herkillä ja ohuilla iho-alueilla). Jatka käyttöä vielä 6 viikkoa hoitosarjan jälkeen.

Kuinka nopeasti hoitotulokset ovat nähtävissä?

Yleensä hoitotulos on nähtävillä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Pitkäkestoisemmat ja merkittävät hoitotulokset ovat nähtävillä 4-6 hoitokerran jälkeen (6-8 viikon hoitovälillä). Ihosi kunto tulee parantumaan jopa 6-12 kuukautta hoitojen jälkeen, kun kotihoitoa jatketaan optimaalisilla hoitotuotteilla.

Onko hoito kivulias?

Lyhyillä neulapituuksilla neulattaessa neulaus on kivuton. Neulattaessa yli 0.5mm neulalla, voidaan hoitoalueella käyttää paikallispuudutusta, jolloin hoito on täysin kivutonta. Puuduke hierotaan iholle ennen hoitoa ja annetaan vaikuttaa 15-40min.

Kuinka nopeasti iho palautuu hoidon jälkeen?

Hoito ei aiheuta varsinaista palautumisaikaa, mutta iholla esiintyy yleensä punoitusta ja jopa kevyttä hilseilyä 1-2 vuorokautta hoidosta. Suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen.

Kuinka pian täyteaineiden laiton jälkeen voidaan neulata?

Ihon tulisi antaa palautua täyteaineiden laiton jälkeen vähintään 4 vuorokautta, tai neulaus tulisi suorittaa 1-2 vuorokautta ennen täyteaineiden laittoa.

Uuden sukupolven ihonhoitolaite Caretech Quattro 4 in 1

CARETECH Quattro 4 in 1 -kokonaisuus on täydellinen, hoito joka sisältää 5 erittäin tehokasta vaihetta, sisältäen vaihtoehtoissti joko painekuorintaa, paineilmaimeytystä, kylmä otsonia, LED-valohoitoa, timanttihiontakäsittelyä tai radiofrekvenssihoitoa.

CARETECH Quattro painepuhdistus, hellävaraista painekuorintaa, joka syväpuhdistaa ja kuorii ihoa tehokkaasti jopa 200m/sek samanaikaisesti hieroen kasvojen lihaksia erittäin tehokkaasti.

CARETECH Quattro ilmanpaineimeytyksellä voidaan imeyttää lähes kaikkia tehoaineita iholle samanaikaisesti kasvojen lihaksia tehokkaasti hieroen sekä asettaen kasvojen eri ongelmakohtiin tehoaineita samanaikaisesti.

CARETECH Quattro LED on hoito jossa optimaalinen aallonpituus kohdistetaan suoraan hoidettavaan alueeseen. Quattro LED-hoito korjaa kimmoisuutensa menettänyttä ihoa, ryppyjä, juonteita ja laajentuneita ihohuokosia. LED-hoito kuntouttaa allergiasta aiheutuneita paukamia ja rauhoittaa ihon punoitusta, ruusufinniä ja couperosaa sekä rauhoittaa akneihoa tehokkaasti.

CARETECH Quattro laitteen kylmä otsooni viimeistelee kokonaisvaltaisen hoidon. Otsoonia käytetään tehokkaasti erilaisissa aknen ja ihon tulehdustilojen hoidoissa. Otsooni rauhoittaa ja tasoittaa ihon väriä. Käsittelyn jälkeen iho tuntuu samettisen pehmeältä ja kirkkaalta.

CARETECH Quattro 4 in 1 timanttihiontalaitteella tehtävä hellävarainen, ihoa kirkastava mekaaninen kuorinta tasoittaa ihon pinnan juonteita ja arpia sekä puhdistaa ihoa. Täydellinen hoito stressaantuneelle ja tukkeutuneelle iholle. Hoito uudistaa ihoa ja parantaa sen kosteudensitomiskykyä.

CARETECH RF-Radiofrekvenssi on tehokas ihon kiinteyttäjä. RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja.

Radiofrekvenssi eli RF-hoito

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho "kutistuu" ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Käytössämme on tripolaarinen RF, joka toimii 3:lla elektrodilla vain käsiteltävällä alueella, koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

RF on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla; yleensä 1-2 kertaa viikossa n. 4-8 kerran sarjana. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen ja joillekin radiofrekvenssihoito voi olla jo riittävä hoito tuloksien kannalta. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Erittäin tehokas hoito yhdistettynä LED valohoitoihin!

LED/ PDT Valoterapia hoidot

LED-valohoidot ovat turvallisia, ihoa luonnollisesti uudistavia, kivuttomia ja lääketieteellisesti tutkittuja valohoitoja.

LED/PDT laitteella voidaan hoitaa aknea, juonteita ja ryppyjä, ihon punoitusta (couperosa ja ruusufinni), valovaurioita, selluliittia ja nopeuttaa ihon paranemista kuorivien toimenpiteiden jälkeen (esim. kemiallisten kuorintojen jälkeen).

LED-valohoito ei polta ihoa eikä vaadi toipumisaikaa. Käsittelyssä lisätään kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja ihon aineenvaihduntaa, joten LED hoidot sopivat myös erinomaisesti kiinteyttävien Radiofrekvenssi hoitojen jälkeen.

LED hoidot ovat sarjahoitoja, joita annetaan 1-2 kertaa viikossa noin 4-8 kertaa.

LED valohoitojen vasta-aiheet

 • Valoherkistävät lääkkeet, kuten esimerkiksi isotretioniini, amiodaroni, metotreksaatti, atsatiopriini, doksisykliini ym. Joissakin lääkkeissä riittää muutaman päivän tauko. Kysy meiltä lisää lääkkeistä.
 • Fotoallergiset reaktiot ja ihottumat, albinismi
 • Autoimmuunisairaudet (lupus = punahukkatauti)
 • Epilepsia
 • Tietyt valolle herkistävät luontaistuotteet kuten mäkikuisma
 • Raskaus ja imetys

Akne valoterapiahoidoissa

Aknen kehittymisessä on tärkeä osa bakteerilla Propionibacterium Acnes. Sininen valo heikentää ja tappaa näitä bakteereita vaikuttamalla bakteerin valoherkkiin molekyyleihin. Tämän kautta aknetulehdus rauhoittuu. Kliinisissa tutkimukset osoittavat, että aknebakteereihin saadaan paras vaikutus käyttämällä sinistä ja punaista valohoitoa. Punainen valo vähentää tulehdusvälittäjäaineiden muodostumista.

Tulehdusreaktion vaimeneminen vähentää aknetulehdusta, punoitusta ja arpeutumista. Punaisen valon on myös osoitettu stimuloivan fibroblastien tuotantoa, joka uudistaa ihoa parantamalla sen laatua.

Fotonuorennuksessa

Punainen valo vaikuttaa solujen mitokondrioihin ja lisää solujen energiatuotantoa. LED-valo stimuloi voimakkaasti fibroblasteja tuottamaan uutta kollageenia.Punainen valo stimuloi myös sidekudoksen uusiutumista, jolloin kollageeni ja elastiini uudelleenrakentuu.

 • Tasoittaa ryppyjä ja juonteita sekä kiinteyttä ihoa
 • Uudistaa sekä nuorentaa ihoa nopeuttamalla solujen toimintaa
 • Supistaa laajentuneita huokosia
 • Vähentää ihon punoitusta sekä rauhoittaa couperosaa
 • Tasapainottaa talineritystä sekä rauhoittaa akneihoa
 • Parantaa ihon valovaurioita
 • Parantaa ihon mikroverenkiertoa ja elastisuutta

Uusi HydraFacial™ -kasvohoitoteknologia mullistaa ihonhoitomaailmaa!

"Se on vaan pakko kokeilla!"

HydraFacial™ on uusi kasvohoitoteknologia, joka mullistaa ihonhoitomaailmaa ympäri maailmaa ja on saanut valtavan suosion paitsi kotimaassaan USA:ssa myös muualla maailmassa.

HydraFacial™ on valittu johtavan ihonhoito- ja kauneushoitoalan ammattilaisten lehden, Les Nouvelles Esthétiques & SPA:n, arvostelussa vuoden 2011 ja 2012 parhaaksi hoitolalaitteeksi.

HydraFacial™ on kehittyneempi aste ihon kuorinnoista ja kasvohoidoista, kuten mikrohionnasta tai timanttihionnasta. Seerumipohjainen, tehokas, mutta silti hellävarainen HydraFacial™ ei ainoastaan kuori ihoa poistaen kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet, kuten perinteiset mikrohionnat, mutta lisäksi hoitaa alla olevaa tervettä ihoa syväpuhdistaen, poistaen kivuttomasti mustapäät, kosteuttaen sekä syöttäen iholle tärkeitä antioksidantteja, peptidejä ja hyaluronihappoa sisältäviä seerumeita.

HydraFacial™in poikkeuksellinen tehokkuus perustuu sen erityisiin seerumeihin, joita käytetään patentoiduilla, spiraalimaisilla hoitopäillä, joista sekä syötetään iholle puhdistavia ja hoitavia ainesosia ( mm.glukosamiini,maitohappo,hiivauute ja merileväuute), että imetään iholta pois epäpuhtauksia. Pyörrepuhdistusvaiheessa huokoset tyhjennetään BetaHD seerumilioksen avulla (sisältää mm.salisyylihappoa) täysin kivuttomasti ilman puristeluja!

Kun puhdistus-, kuorinta- ja ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheet on tehty, siirrytään tehoaineiden imeyttämisvaiheeseen. Imeyttämisvaiheessa otetaan käyttöön Antiox-6 -seerumi, joka on kosteuttavaa ja antioksidantteja sisältävää liuosta. Antiox-6 -liuos sisältää runsaasti antioksidantteja sekä hyaluronihappoa. Aineet imeytyvät erittäin tehokkaasti syvälle ihoon HydroPeel® -kärjen synnyttämän vesipyörteen sekä vaikuttavien aineiden pienen molekyylikoon ansiosta.

HydraFacial™-teknologian patentoiduissa HydroPeel™ -hoitopäissä on spiraalimainen rakenne, jonka ansiosta seerumit vaikuttavat iholla pidempään samanaikaisesti, kun hoitopäät kuorivat ihon eri kerroksia. Hoito tuntuu viileältä ja miellyttävältä sekä jättää ihon puhtaaksi, tasaiseksi, kosteutetuksi ja kuultavaksi. Hoito on täysin kivuton eikä vaadi toipumisaikaa, vaan voit jatkaa normaalisti arkea hoidon jälkeen ja myös meikkiä voi käyttää välittömästi.

Perinteisiin, aggressiivisempiin hoitomuotoihin, kuten happokuorintoihin ja mikrohiontaan verrattuna HydraFacial™ -teknologia on paitsi tehokkaampi mutta ei myöskään aiheuta ihon ärsytystä tai vaadi toipumisaikaa. Hoitoon voidaan kuitenkin helposti yhdistää myös puhdistavien happojen käyttöä. Glykoli- ja salisyylihappojen yhdistämisellä HydraFacial™in fyysisiin kuorintaominaisuuksiin saadaan erittäin hyviä tuloksia. Perinteisiin happokuorintoihin verrattuna HydraFacial™in happokuorintatoiminnon käyttämisen jälkeen iho toipuu niihin verrattuna erittäin nopeasti. Hoito soveltuu kaikentyyppiselle iholle: ohuelle ja herkälle iholle, ikääntyvälle iholle sekä rasvaiselle iholle.

Minkälaisia iho-ongelmia HydraFacialilla voidaan hoitaa?

 • Auringon aiheuttamat ihomuutokset; ihon värihäiriöt; epätasainen ihonväri
 • Hienot juonteet ja rypyt; kuiva iho
 • Ihon kirkkauden/kimmoisuuden/kiinteyden puute
 • Rasvainen iho ja akneiho; tukkeutuneet ja suurentuneet ihohuokoset

Miltä hoito tuntuu?

Hoito tuntuu miellyttävältä eikä aiheuta kipua eikä ikäviä tuntemuksia. Jopa perinteisesti komedoraudalla tehty "puristelu" tapahtuu HydraFacial-hoidossa sen Vortex-vesipyörrepuhdistuksen ansiosta kivuttomasti.

Kuinka kauan hoito kestää?

Kosteuttava ja puhdistava perushoito kestää noin 30 minuuttia. Hoitoajaksi varaamme silloin yhden tunnin. Lisäoptioita käytettäessä hoito kestää hoidon tyypistä riippuen n. 5-20 minuuttia pidempään. Hoitoon voi halutessaan yhdistää myös hieronnan.

Mitä pitää huomioida tai tehdä hoidon jälkeen?

Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää aurinkosuojakerrointa(vähintään SPF 30). Saunaa ja liikuntaa on myöskään suositella saman päivän aikana. Paras tulos saavutetaan käymällä säännöllisesti HydraFacial-hoidoissa ja käyttämällä aktiivisesti ihotyypille sopivia HydraFacial-kotihoitotuotteita.

Miltä iho tuntuu ja näyttää hoidon jälkeen?

Iho tuntuu hoidon jälkeen puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Terve puna laskee parissa minuutissa, jonka jälkeen olet valmis vaikkapa menemään takaisin töihin. Toipumisaikaa ei siis tarvita.

Minkälaiselle ihotyypille HydraFacial sopii?

HydraFacial sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle tai kuivalle iholle. Palaneelle, ekseema- ja psoriasispotilaille hoitoa ei kuitenkaan suositella.

Mitä alueita HydraFacial-laitteella voidaan hoitaa?

HydraFacialilla voidaan hoitaa kasvojen lisäksi koko vartaloa, kuten käsiä, kaulaa ja selkää.

Milloin HydraFacial-hoitoa ei suositella tehtäväksi?

HydraFacial-hoitoa ei suositella tehtäväksi raskaana oleville naisille eikä tehoampullihoitoja imettäville naisille eikä asiakkaille, jotka ovat syöneet aknelääkityskuurin viimeisen vuoden aikana.

Aesthera ISOLAZ laser

Aesthera Isolaz Laser -hoito muuttaa ihon ulkonäön täysin! Puhdistaa & parantaa aknea. Poistaa punaisuutta, pigmenttiläikkiä sekä auringon aiheuttamia vaurioita.

Viimeinkin kivuton läpimurto laserhoidossa!

Akne/epäpuhdasiho

Isolaz-terapiassa käytetään patentoitua imu/laser-yhdistelmää, joka irrottaa ja poistaa, "imee" iholta epäpuhtauksia, mustapäitä sekä ylimääräistä ihotalia. Samanaikaisesti kivuton laser auttaa tuhoamaan epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereja ja tyhjentää talin syvältä ihohuokosen pohjalta, jonka vaikutuksesta ihohuokoset supistuvat ja epäpuhtauksien leviäminen vähenee. Iholle imeytettävä salisyylihappo rauhoittaa tulehdusta ja tasoittaa ihon pintaa ja sävyä.

Ihon nuorennus

Ihon nuorennushoidossa laservalo kuumentaa ihokudoksen kollageenisäikeitä, jonka vaikutuksesta fibroblast-solut moninkertaistuvat. Kollageenin ja elastiinin määrä moninkertaistuu ja ihon kimmoisuus lisääntyy. Laserin valo ja lämpö aiheuttavat ihon sisään posittiivisen trauman, jolloin valtava määrä parantavia soluja tulee hoidettavalle alueelle. Ihon nuorennushoito uudistaa ihokudosta kokonaisvaltaisesti solutasolta asti ja myös kollageeni ja elastiiniverkko uudistuu täysin.

Couperosa

Laservalo imeytyy ihon pintakerroksen läpi kuumentaen verisuonten plasman, jolloin verisuoni pilkkoutuu ja hajoaa ihon oman aineenvaihdunnan kautta pois noin kolmen viikon kuluessa hoidosta. Aesthera photoneumatic menetelmä nostaa ihon laserin sisään , jolloin kapillaarit laajenevat ja nousevat lähelle ihon pintaa. Tällöin Laserin valo ja kuumuus saadaan kohdistettua tarkasti ainoastaan verisuonen sisään saaden aikaan verisuonen pilkkoutumisen.

Rosacea

Rauhoittaa ja puhdistaa ärtynyttä ihoa, poistaa punoitusta ja edesauttaa ruusufinnin paranemista.

Pigmentti

Laservalo imeytyy melaniiniin tuhoten häiritsevän pigmentin ihosta. Melanosyyttisolut tuhoutuvat ja koakuloituvat oman aineenvaihdunnan kautta poistaen pigmenttiläikät.

Parhaimmat tulokset Isolaz laserilla saadaan sarjahoidoista, jotka suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Kuvia ennen ja jälkeen hoitojen


No Needle Mesoterapia

Ainoa ja alkuperäinen imeytettävä mesoterapia-menetelmä, jonka täydellisestä tehokkuudesta on tehty lääketieteellinen tutkimus!

Mesoterapialla tarkoitetaan sitä, että ihon alle sekä rasvakudokseen viedään laserin avulla aineita, jotka nuorentavat ihoa ja sulattavat rasvaa.

No-Needle Mesoterapia on nykyaikainen vaihtoehto perinteiselle injektiomesoterapiamenetelmälle. NNM™ käyttää sähköenergiapulsseja, jotka on erityisesti suunniteltu helpottamaan pakkautunutta kudosta. NNM™-käsittely perustuu uuteen tekniikkaan, jota kutsutaan nimellä Aquaphoresis™, joka käyttää laserteknologiaa ja erityisiä sähköisiä aaltomuotoja helpottamaan tiettyjen fysiologisten prosessien uudelleenaktivoitumista kudoksessa. Näitä prosesseja ovat mikrokierto, lymfakanavointi ja parantunut verenkierto.

Aquaphoresis-mesoterapiamenetelmä pystyy imeyttämään myös insuliinin, kipulääkkeet ja rokotteet lääkinnällisissä hoidoissa. Tästä lääketieteellisestä menetelmästä on tehty lääketietellinen tutkimustulos ja siitä on saatu Nobelin kemian palkinto v. 2003.

No-Needle Mesoterapia ilman infektioriskiä, kipua, turvotusta ja mustelmia!

NNM HOIDOT KASVOILLE:

Ihon kiinteytykseen ANTI-WRINKLE -hoito

No-Needle Mesoterapia käyttää infrared ja red laseria, jotka yhdessä kiinteyttävät elastiini ja kollageenisäikeet, parantavat ihon verenkiertoa, hoitavat couperosaa, poistavat pigmenttiläikkiä ja UV-valovaurioita. Anti-Wrinkle -hoito kiinteyttää ihon ja täyttää juonteet.

DERMA-LIFT/TIGHTENING ihoa kiinteyttävä ja napakoittava hoito

Derma Lift on ihon kiinteytysohjelma, joka vaikuttaa voimakkaammin kollageeni-synteesiin ja elastiinisäikeiden rakentumiseen ja aineseos täyttää paremmin syvät juonteet. Hoidettava alue käsitellään ensin laserilla ja sen jälkeen Derma Lift -ohjelmalla.

Kuvia ennen ja jälkeen hoitojenKestopigmentointi - Huoletonta kauneutta


Kestopigmentointeja vankalla kokemuksella! Myös 3D pigmentoinnit kulmakarvoihin!

Kestopigmentointi eli kosmeettinen tatuointi on kulmakarvojen, silmä- ja huulirajojen pysyvää korostamista. Pigmenttiväri viedään ihoon sähköistä kynää muistuttavalla laitteella, jossa on steriili, ohut neula. Menetelmä on sama kuin tatuoinnissa, mutta pigmentoinnissa väri jää vain ihon ylimpiin kerroksiin ja haalistuu vähitellen 2-4 vuodessa ihotyypistä riippuen. Asiakkaalle tehdään aina ensin esipiirros, jossa haetaan toivottu malli ja väri (erityisesti kulmakarvat). Käsittely kestää pigmentoitavasta alueesta riippuen 1,5 - 2 tuntia.

Käsittely on täysin turvallista (aineet allergiatestattuja) ja lähes kivutonta tehokkaidenpuudutevoiteiden ansiosta, mutta ihoa joudutaan käsittelemään jonkin verran ennen kuin iho on täysin puutunut. Välittömästi käsittelyn jälkeen pigmentointi näyttää tummemmalta ja saavuttaa lopullisen värinsä vasta parin viikon kuluttua. Kulmien pigmentoinnissa käytössämme on monta eri tekniikkaa riippuen halutusta lopputuloksesta ja väristä.

Pigmentaatio on ihanteellinen asiakkaille, joilla on huono tai heikko näkö, meikki- tai kestoväriallergia, tärisevät kädet , vetiset silmät tai työ tai harrastus, jossa meikki ei pysy. Pigmentaatio on ihanteellinen tapa korjata kulmien muotoa jolloin kulmista saadaan samaa paria tai tuuheammat.

Voiko tämän helpompaa ehostamista enää toivoa!

Kestopigmentointia ei voida tehdä jos asiakkaalla on:

 • flunssa, tai jokin muu tulehdus
 • herpes
 • hiv
 • diabetes (lääkärin lupa)
 • verenvuototauti
 • hepatiitti
 • allergiaa puudutusaineille
 • verenohennuslääkitys
 • verenpainelääkitys (lääkärin lupa)

Jälkihoito-ohjeita/ huomioitavaa:

 • Saunominen, uiminen, hikoilu, solarium ja auringonotto on kielletty viiteen päivään tulehdusriskin takia.
 • Kasvohoitoa tai ripsien/kulmien kestovärjäystä ei ole syytä tehdä viiteen päivään.
 • Silmän rajausten yhteydessä saattaa esiintyä punoitusta ja turvotusta 2-3 pv.

Ultraääni-ihonpuhdistus

Tehokas syväpuhdistus ja ihoa hellivä kuorinta - se aito kivuton Sonoscrub2-ultraäänihoito!

Sonoscrub2-ultraäänihoito on nykyaikainen ja kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta sekä syvälle ulottuva ihonpuhdistus.

Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille. Se on hellävarainen ja miellyttävä hoito ilman mekaanista ärsytystä. Ultraääni-ihonpuhdistus irrottaa kuolleet sarveissolut ja epäpuhtaudet iholta sekä liu'uttaa talin ulos ihohuokosista kivutta vahingoittamatta kudosta pinnallisesti toimivalla ultraäänellä.

Sonoscrub2-hoito irrottaa iholta kuolleen sarveissolukon sekä jättää ihonpinnan sametinpehmeäksi ja kirkkaaksi. Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muun epäpuhtauden täysin kivutta, jättämättä jälkeäkään ihon pinnalle.

Tulet varmasti huomaamaan kuinka kokonaisvaltaisesti, tasaisesti ja hellävaraisesti hoito puhdistaa ja virkistää kasvojasi.

Timanttihionta

Hoidossa ihon kuollut pintasolukerros poistetaan, jolloin ihosta tulee puhdas, sileä ja vastaanottavaisempi. Tällöin ihonhoitotuotteiden vaikutus tehostuu moninkertaisesti. Timanttihionta on tehokas ja miellyttävä tapa hoitaa erilaisia ihon erityisongelmia sekä tehostaa normaalin ihon toimintaa ja puhdistumista. Timanttihionta on hyväksi iholle, joka kaipaa puhdistusta, elvytystä, uudistumista ja toiminnan paranemista.

Hoidon teho perustuu ihon oman parantumiskyvyn hyväksikäyttöön. Hionta stimuloi uusien terveiden solujen muodostumista ja jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta ja puhtaammalta.

Hoidossa voidaan käyttää myös thermoinstrumenttia, jolla voidaan lämmittää ihoa eli avata ihohuokosia ennen hoitoa ja hoidon jälkeen supistaa kylmällä. Timanttihiontahoito on kivutonta ja toipumisaikaa ei tarvita. Mahdollinen lievä punoitus palautuu parissa tunnissa.

Timanttihionta on ihanteellinen kasvohoidon yhteydessä tai sen voi tehdä sarjahoitona ongelmakohtaisesti. Sarjahoidot tuottavat parhaan tuloksen ja ne suunnitellaan asiakkaan ihotyypin ja ongelman mukaan.

Merkittävimmät tulokset:

 • kuorii ja puhdistaa
 • ihonväri normalisoituu ja kirkastuu
 • uudistava ja kiinteyttävä
 • poistaa mustapäitä ja talia
 • siloittaa ryppyjä
 • korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia
 • voidaan hoitaa myös vartalon ihoa

Diatermia

Pysyvästi eroon karvoista ja couperosasta!

Diatermian avulla voidaan poistaa häiritseviä, laajentuneita verisuonia eli couperosaa, varsiluomia (fibroomia) sekä kirsikkaluomia. Karvanpoltossa karvatuppeen viedään kertakäyttöinen ohut kärki, johon johdetaan sähköä, jonka seurauksena karvatuppi surkastuu ja lopulta karva ei enää kasva lainkaan. Karvanpoltto vaatii muutamia hoitokertoja pysyvän hoitotuloksen saamiseksi.

Punaiset pintaverisuonet kasvojen iholla ovat erittäin yleinen vaiva pohjoismaalaisilla, sillä ohut ihon rakenne, perinnölliset heikot verisuonten seinämät ja raaka ilmasto altistavat niiden muodostumiselle. Ikuisesta punotuksesta ei tarvitse kuitenkaan kärsiä, vaan suonen polton avulla verisuonet ns. hyydytetään, jolloin suonet häipyvät näkyvistä veren virtauksen tyrehdyttyä. Ohutta kärkeä "kuljetetaan" pitkin suonta antaen noin sekunnin ajan sähkövirtaa, jolloin suoni hyytyy. Hoito tuntuu lähinnä hyttysen pistolta ja pysyviä tuloksia saadaan nopeasti.

Kuvia ennen ja jälkeen hoitojenHUOM! Luettelo kaikista tekemistämme hoidoista löytyy hinnastosta.