Asiakastiedote

HYVÄT ASIAKKAAMME!

Uuden Korona-aallon myötä on syytä hieman päivittää ohjeistuksia.

Kauneushoitola Riikka Tainion toiminta jatkuu edelleen ennallaan ja seuraamme THL:n ja hallituksen ohjeistuksia tarkasti. Ilmoitamme heti, jos tilanne jotenkin muuttuu.

HUOMIOITAVAA

Jos olet tullut juuri ulkomailta (14 vrk varoaika mistä tahansa maasta), tunnet olosi sairaaksi, tai olet ollut kontaktissa koronaan sairastuneen kanssa tai edes epäilet sitä, siirräthän aikasi myöhemmäksi.
Me emme työskentele sairaana, emmekä tilanteessa, jossa olisi edes epäily mahdollisesta altistuksesta.
Näin pidetään kaikki huolta toisistamme!

ASEPTIIKKA


Hyvä aseptiikka on AINA ollut ensiarvoisen tärkeää toiminnassamme, mutta tällä hetkellä kiinnitämme desinfiointiin vielä erityistä huomiota kaikessa ja kaikkialla. Kaikki kosketuspinnat desinfioidaan jokaisen asiakkaan jälkeen ja henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja hoitotilanteissa, kun turvavälin pitäminen ei ole mahdollista.

Hoitolaan saavuttaessa ohjaamme sinut ensimmäisenä käsien pesulle WC tiloihin ja käsidesiä löytyy monesta eri paikasta hoitolassa.

LAHJAKORTIT


Olemme pidentäneet kaikkien lahjakorttien voimassaoloaikaa 6 kuukauteen ostopäivästä.

Mikäli sinulla on lahjakortti, joka on vanhenemassa, etkä ole Koronan vuoksi päässyt sitä käyttämään, olethan yhteydessä meihin sen käyttämiseksi. Muistathan, että kaikki lahjakortit käyvät myös tuoteostoihin.

Lahjakortteja voit ostaa kätevästi nettisivujemme kautta suoraan sähköpostiisi.


Lämpimästi tervetuloa hoitoihin!
Yhdessä olemme vahvempia!

Ystävällisin terveisin
Riikka, Jonna ja Sari ja Sanna
(Anniina on parhaillaan äitiyslomalla)