Footlogix SPA -jalkahoito

Footlogix SPA -jalkahoito

Footlogix® on jalkahoitosarja, jolla saadaan jalkahoito aivan uudelle tasolle. Footlogix-jalkahoito hoitaa hellästi mutta tehokkaasti kovettumat ja halkeamat sekä kuivuneen ihon. 

Hoitolamme jalkahoidot ovat enemmän kuin jalkahoitoja! Huolellinen työnjälki ja riittävä ajankäyttö saa vuodesta toiseen runsaasti kehuja. Onhan hoitolamme valittu vuodesta toiseen Suomen tyytyväisimmät asiakkaat tutkimuksessa Hyvinkään kärkisijalle myös jalkojenhoitokategoriassa, kuin yleisessä kauneushoitola kategoriassakin.

Footlogix® on maailman ensimmäinen jalkojenhoitosarja, jossa ”medi meets pedi”, eli lääketiede kohtaa jalkojenhoitotieteen. Sen kehittäjä on jalkojenhoidon pioneeri Dr. Katharin von Gavel, jolla on yli 25 vuoden kokemus jalkojen hoidosta. Footlogix®-perheen tuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja ainutlaatuisiin raaka-aineisiin. Patentoiduissa tuotteissa käytetään Dermal Infusion -teknologiaa, jonka avulla vaikuttavat raaka-aineet imeytyvät haluttuun syvyyteen.

Footlogix SPA -jalkahoidoissa jalat kylvetetään ja kuoritaan, kovettumat poistetaan, kynnet ja kynsinauhat hiotaan ja lopuksi hoidon kruunaa jalkojen hieronta ja vapaaehtoinen lakkaus. SPA-hoitoihin voidaan myös lisätä pehmittävä parafiininaamio, kosteuttavat hoitosukat tai merilevänaamio.

Katso hintatiedot hinnastostamme.