Fire & Ice Peeling

Fire & Ice Peeling

iS Clinical -sarjan tunnetuin kasvohoito on Fire & Ice peeling, joka on julkkisten suosima red carpet -hoito. Fire & Ice on yksinään nopea kemiallinen kuorinta, josta ei tarvita palautumisaikaa. Hoitoon voidaan yhdistää myös ihonpuhdistus sekä niska-hartia-decolletee-päänahan hieronta, jolloin hoidosta saadaan upea hemmotteleva kokonaisuus. Fire & Ice -hoito häivyttää ryppyjä ja juonteita, saa ihon tuntumaan sileän pehmeältä ja kiinteältä sekä kiihdyttää solujen uusiutumista. Tulokset ovat kemiallisen kuorinnan tasoa, mutta kemialliseen kuorintaan verrattuna iho ei jää kuoriutumaan vaan irrotettu kuollut ihosolukko irtoaa saman tien tehden ihosta välittömästi kuulaan kauniin.

Fire & Ice peeling -hoidon perustana on kahden terapeuttisen ammattilaisnaamion yhdistelmä. Ensimmäinen naamio tuo iholle kuumottavan tunteen ja kanelin tuoksun samalla kun iho saa kevyen kasvipohjaisen glykolihappokuorinnan. Toinen piparminttupohjainen naamio viilentää ja raikastaa ihoa.

Hoito ei vaadi toipumisaikaa ja sopii kaikille ihotyypeille. Iho kirkastuu ja saa kosteutta silminnähden, epäpuhtaudet tasoittuvat, pigmenttiläiskät vaalenevat ja ihon kimmoisuus lisääntyy.

Katso hintatiedot hinnastostamme.