Carboksi-terapia

Huippusuosittu erikoisnaamio! Vallankumouksellinen hoitomuoto rypyille, aknelle ja veltostuneelle iholle. Tehonaamion tulokset näkyvät iholla jo yhden hoitokerran jälkeen. Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia, poistaa kuona-aineita ja edistää proteiinisynteesiä. Nämä reaktiot poistavat raskausarpia, selluliittia, aknea ja tulehduksia sekä parantavat ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus/öljy-tasapainoa.

Toimiva verenkierto kaikissa hiussuonissa ja muiden tarpeellisten aineiden kuljettaminen on ratkaiseva tekijä. Hiilidioksidin imeytyessä vereen se puhdistaa verta ja tuottaa dioksidia, joka parantaa verenkiertoa. Verenkierron tehostuessa kuona-aineet poistuvat nopeammin ja tehokkaammin, tulehdukset ihossa paranevat joten mm. akne ja rosacea rauhoittuvat ja paranemisprosessi alkaa välittömästi.

Carboksi-terapia on täysin luonnonmukainen ja turvallinen, ilman laitteita suoritettava hoito, jossa hiilidioksidin muodostama kaasu imeytyy ihoon. Kaasujen kuplinta tuntuu syvällä ihossa. Carboksinaamioon kannattaa aina yhdistää jokin tehokkaasti kuollutta solukkoa poistava toimenpide. Suosittu hoitomme onkin Exuviancen kemiallisen kuorinnan, ultraääni-ihonpuhdistuksen ja carboksinaamion yhdistäminen.

Katso hintatiedot hinnastostamme.