Ultraääni-ihonpuhdistus

Ultraääni-ihonpuhdistus

Suosittu ultraääni-ihonpuhdistus on nykyaikainen ja kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta sekä syvälle ulottuva ihonpuhdistus.

Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille. Se on hellävarainen ja miellyttävä hoito ilman mekaanista ärsytystä. Hoito irrottaa kuolleet sarveissolut ja epäpuhtaudet iholta sekä liu’uttaa talin ulos ihohuokosista kivutta vahingoittamatta kudosta. Puhdistuksessa käytetään hyödyksi ultraääniaaltojen tehoa, joiden synnyttävä lämpö ja värähtely yhdessä erikoisnesteen kanssa nostavat ihon pintakerroksissa olevat epäpuhtaudet pintaan.

Sonoscrub3-hoito irrottaa iholta kuolleen sarveissolukon sekä jättää ihonpinnan sametinpehmeäksi ja kirkkaaksi. Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muun epäpuhtauden täysin kivutta, jättämättä jälkeäkään ihon pinnalle.

Ultraääni-ihonpuhdistus yhdistetään hyvin usein kasvohoitojen yhteyteen. Yhdessä kemiallisten kuorintojen, mekaanisen ihonpuhdistuksen ja hieronnan kanssa hoidosta saadaan täydellinen kokonaisuus.

Katso hintatiedot hinnastostamme.