Timanttihionta

Caretech-timanttihionta perustuu alipainekompressorin aikaansaamaan imuun. Imu yhdistettynä timanttipäällysteisiin hoitokärkiin aikaansaa kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Koska imu on säädettävissä ja timanttisia hoitopäitä on karheudeltaan erilaisia, voidaan laitteella tehdä hiontoja kaikille ihotyypeille.

Hoito auttaa moniin erilaisiin iho-ongelmiin, kuten epäpuhtauksiin ja tukkeumiin, ihon sameuteen, pigmenttiläiskiin, pintaryppyihin, laajentuneisiin huokosiin sekä pinnallisiin aknearpiin. Lisäksi ihon aineenvaihdunta ja verenkierto paranevat ja aineiden imeytyvyys tehostuu.

Hoidon teho perustuu ihon oman parantumiskyvyn hyväksikäyttöön. Hionta stimuloi uusien terveiden solujen muodostumista ja jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta ja puhtaammalta. Timanttihionta on hyväksi iholle, joka kaipaa puhdistusta, elvytystä, uudistumista ja toiminnan paranemista.

Timanttihionta on ihanteellinen kasvohoidon yhteydessä tai sen voi tehdä sarjahoitona ongelmakohtaisesti.

Sarjahoidot tuottavat parhaan tuloksen ja ne suunnitellaan asiakkaan ihotyypin ja ongelman mukaan. Hoito on kivutonta ja lievä punoitus rauhoittuu jo naamion aikana.

Katso hintatiedot hinnastostamme.