Caretech 7D++ HIFU

Caretech 7D++ HIFU

Caretech 7D++ HIFU – kasvojen kohotus.

Häiritseekö roikkuvat leukaperät, valahtaneet poskipäät, veltostunut kaula tai kenties allit?

OLEMME PÄIVITTÄNEET HIFU LAITTEEMME UUSIMPAAN Caretech 7D++ teknologiaan, jolla pystytään hoitamaan veltostunutta kudosta vieläkin tehokkaammin, kivuttomammin ja nopeammin!

Hoitolamme on yksi Suomen kokeneimpia HIFU hoitoloita. Olimme myös ensimmäisiä hoitoloita Suomessa vuonna 2017, joka otti hoitomuodon käyttöönsä.

 HIFU on suunnattu yli 30-vuotiaille ja soveltuu kasvoilla roikkuvien poskien, leuanalusihon, otsan ja kulmakarvojen kohotukseen sekä löystyneen, ryppyisen ja velton kaula-dekoltee -alueen käsittelyyn. Saamme hoidettua uuden Vmax hoitopäiden ansiosta vieläkin tarkemmin myös silmienympärysihoa kohottaen myös silmäluomia, sekä huulten ympärysihoa kiristäen pystyjuonteita.

Laitteen uusi Liposonix vartaloinstrumentti on teknologian ehdotonta huippua ja takaa parhaan mahdollisen tuloksen. Vartalohoitopäällä voidaan tehdä mm. vatsan ihon kiristystä, jenkkakahvojen kutistamista sekä allien kiinteyttämistä.

MIKÄ ON HIFU?

HIFU (High intensity focused ultrasound) on kauneudenhoitoalalla kehittynein menetelmä kohottaa, kutistaa ja kiinteyttää ihoa ilman kirurgin veistä. Teknologia perustuu suuritaajuiseen kohdistettuun ultraäänienergiaan, jonka avulla impulssi saadaan vaikuttamaan tehokkaasti ja tarkasti moneen eri kohtaan ihon kerroksissa.

HIFU on ainoa teknologia, mikä vaikuttaa kasvoilla 4,5 mm ja vartalolla 13mm syvyyteen ihon SMAS-kalvoon eli ihonalaiskudoksen ja lihaksen väliin. Laitteen lämpöenergia stimuloi fibroplasteja uuden kollageenin tuottamiseen, mikä uudistaa ja nuorentaa ihoa. HIFU-hoidossa ultraääniaallot kohdennetaan akustisen linssin avulla hoidettavalle alueelle tarkemmin kuin millään muulla menetelmällä. Ääniaallot synnyttävät polttopisteitä kudokseen, jolloin SMAS- kalvo kutistuu ja polttopisteiden paraneminen käynnistää voimakkaan kollageenin tuotannon kudoksessa.

Suurimmat ikääntymismuutokset kohdistuvat ennen muuta SMAS-kalvoon. Vuosien karttuessa ihon alla oleva SMAS-kalvo venyy ja heikentyy, jolloin sen päällä oleva iho veltostuu ja laskeutuu (esim. kaksoisleuan muodostuminen sekä kulmien laskeutuminen). Nämä muutokset ja niiden korjaaminen ei ole mahdollista vain päällimmäistä ihokerrosta hoitamalla, vaan hoito on kohdistettava syvemmälle kudokseen.

Caretech HIFU 7D++ 

Caretech HIFU 7D++ laitteella tehtävä hoito on nopeampi, kivuttomampi ja tehokkaampi, kuin aikaisemmalla HIFU  laitteellamme tehtävä hoito. Pientä pistelyä, ja kuumotusta saattaa tuntua tietyillä ihoalueilla, mutta asiakkaat ovat kokeneet hoidon lähes kivuttomana. HIFU käyttää käsittelyssä 60-70 asteen lämpötilaa ihon alla, joten suuremmalla teholla tai luun alueella saattaa hoito tuntua selvemmin kuumuutena tai pistelynä. Hoito tehdään valitsemalla hoidon alueet. Suosittelemme aina valitsemaan enemmän kuin yhden alueen kerralla, jolloin kiristyminen on voimakkaampaa. Esimerkiksi, kun ongelmana on leuan alueen hamsteripussit, niin kannattaa valita leukalinja ja kaulan alue vähintään. Jos halutaan kohottaa poskipäitä, niin kannattaa valita otsa ja poskien alue vähintään. Uudet vartalohoitopäät mahdollistavat nyt myös mm. vatsan alueen, allien ja jenkkakahvojen hoitamisen uusilla hoitopäillä.

Laitteen 7D++ merkintä tarkoittaa, että hoitolaitteessa on 7 erilaista hoitopäätä kasvoille ja vartalolle sekä yksipisteiset VMAX hoitopäät silmien ja huultenympärysten hoitoon.

Tuntemukset HIFU hoidon jälkeen

HIFU hoidon jälkeen ihossa on yleensä pieniä tuntemuksia, jotka johtuvat syvien kudosten uusiutumisesta ja SMAS-kalvon kiristymisestä. Otsalla ja leuan alueella saattaa tuntua arkuutta, mutta tuntemukset häviävät viimeistään kahden viikon kuluessa. Leukaperissä saattaa olla puutumisen tunnetta tai jäykkyyttä. Myös turvotus on normaalia etenkin leukalinjan ja poskien alueella ja häipyy yleensä parissa päivässä. Tarvittaessa aluetta voi hautoa kylmäkompressilla.

Uudella laitteellamme osa HIFU hoidon tuloksista on nähtävissä välittömästi. Kuitenkin lopputulos on parhaimmillaan 2-3 kk päästä hoidosta. Joissakin tapauksissa tuloksia on odotettava vielä pidempään. Hoito voidaan uusia 3 kk kuluttua ensimmäisestä hoidosta.

Yleensä tarvitaan 1-3 hoitoa sekä ylläpitohoitoja 1-2 vuoden välein.

Markkinoilla on paljon erilaisia HIFUJA

Olemme huomanneet, että markkinoille on valitettavasti tullut erilaisia HIFU laitteita ja erilaisia hoitojen tekijöitä. Laiteella päästään syvälle kudokseen ja täytyy tietää mitä tekee ja täytyy myöskin tuntea kasvojen anatomia. Laitteella voidaan kouluttamattomissa käsissä saada aikaa vaurioita.

Erilaisia HIFU laitteita myydään myös Kiinalaisissa verkkokaupoissa ja näitä suoraan kuluttajille myytäviä laitteita ei voi verrata ammattitason laitteisiin. Meidän Suomalaiselta maahantuojalta hankittua laitetta myydään vain lääkäreille, sairaanhoitajille ja pitkään toimineille kosmetologeille.

Otathan aina selvää tekijän taustoista ja koulutuksesta, ennen kuin valitset HIFU hoidon tekijän ja laitteen.

Meillä olet turvallisissa käsissä!

HUOM! HIFU hoitoja ei voi varata nettiajanvarauksen kautta, vaan ainoastaan soittamalla. Haluamme näin varmistaa, että sinulla ei ole mitään vasta-aiheita hoidolle.

HIFUN VASTA-AIHEET

 • Raskaus ja imetys
 • Diabetes
 • Epilepsia
 • Migreeni
 • Auringon polttama iho
 • Tulehdukset suussa ja hampaissa
 • Metalli-implantit myös hampaissa ja muut metalli hoidettavalla alueella. (Tarkista hammaslääkäriltäsi onko hammasoperaatioiden yhteydessä käytetty metallisia osia. Amalgaamit eivät haittaa)
 • Lävistykset (Pystytään tekemään, jos kaikki lävistyskorut poistetaan hoidettavalta alueelta)
 • Tarttuvat ihotaudit
 • Sydämentahdistin ja sydänsairaudet
 • Tulehdukset suussa sekä hampaissa
 • Akne
 • Munuais- ja maksasairaudet
 • Täyteaineet hoidettavalla aluella ja Botox injektiot (6kk varoaika tai lääkärin lupa aikaisempaan hoitoon)
 • Mesolangat hoidettavalla alueella (varoaika 1-2 vuotta lankojen laitosta)
 • Kirurgiset leikkaukset kasvoille (Toimenpiteestä on oltava vähintään vuosi)
 • Jos edellisestä HIFU hoidosta on vähemmän kuin 3 kk. Max 2 hoitoa vuodessa samalle alueelle.

Katso hintatiedot hinnastostamme.