HydraFacial

HydraFacial-ihonpuhdistus on ihonhoitomaailmaa mullistava ja markkinoiden edistynein ja ainoa ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti patentoitujen HydroPeel™-hoitokärkien avulla.

HydraFacial-ihonpuhdistus on kotoisin USA:sta. Tämä erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihoon kerääntyvä ehostus, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Signature perushoitoon voidaan lisätä tehoja erilaisten hoitopäiden, happojen ja ampullien avulla.

​HydraFacial-hoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi GlySal-happokuorinta, joka tehostaa huokosten avautumista ja pintasolukon pehmenemistä, joka helpottaa ihonpuhdistusta. Anti-age hoitoihin voidaan lisätä DermaBuilder-anti-age -peptidiliuos, joka silottaa juonteita botuliinin tavoin paikallisesti tai uutena ampullina vaihtoehtoisesti Regen GF ampulli tehostamaan kollageenin ja elastaanin tuotantoa sekä häivyttämään ryppyjä ja juonteita koko kasvoilta. Ihon pigmenttimuutoksia voidaan tasoittaa erityisellä Britenol-ampullilla.

Täydennä HydraFacial-hoitoasi myös lisäämällä siihen HydraFacial Perk Lip -hoito huulien ihon hoitoon ja HydraFacial Perk Eye -hoito silmänympärysalueen ihon hoitoon. Nämä virkistävät hoidot puhdistavat hellästi ja kosteuttavat kasvojesi herkimpiä ihoalueita.

HydraFacial Perk Eye -hoito kirkastaa ja raikastaa silmänympärysalueen ihoa tärkeimpinä vaikuttavina aineinaan esimerkiksi hevoskastanjauute ja arnikinkukan uute – tehden herkän silmänympärysalueen ihon kiinteäksi, täyteläiseksi ja kosteutetuksi.

HydraFacial Perk Lip -hoito ravitsee huuliasi vaikuttavina aineinaan muun muassa piparminttuöljy ja pioniuute jotka tekevät huulistasi raikkaat, kosteutetut ja kevyesti täyteläisemmät

Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta sekä on säteilevän kuulas.

​HydraFacial-hoidon salaisuus piilee sen patentoiduissa, suurikokoisissa HydroPeel™-hoitokärjissä, joiden spiraalimainen muoto mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen ja kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden imeytyksen. Spiraalimainen muoto synnyttää iholla hoitotiivisteistä vesipyörteen, joka yhdessä spiraalien hankaavien reunojen kanssa kuorii ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti. Samalla vesipyörteellä saadaan syötettyä tehoaineet ihoon tehokkaasti niin, että ne jäävät vaikuttamaan iholle pitkäksi aikaa hoidon jälkeen.

HydraFacial-hoitoa ei suositella tehtäväksi raskaana oleville tai imettäville naisille eikä asiakkaille, jotka ovat syöneet aknelääkekuurin viimeisen vuoden aikana.

Yhdistämme HydraFacial hoitoihin myös iS Clinical -tuotteita, joilloin HydraFacial-hoidoista saadaan entistä monipuolisempia.

Katso hintatiedot hinnastostamme.