INFUZION SYSTEM ®

INFUZION SYSTEM ®

INFUZION SYSTEM ® on patentoitu, neulaton hoitomenetelmä, jossa keraamisen kuulan avulla vitamiineilla ja peptideillä rikastettu hyaluronihappo kuljetetaan syvälle ihoon. Hoito voidaan toteuttaa kasvoille, kaulalle, dekolteelle tai käsien selkämyksille. Ihoa ei rikota, hoito on hemmottelevan helppo eikä toipumisaikoja tarvita! 

INFUZION SYSTEM ® on tehokas hoitomuoto myös niille, jotka eivät halua käyttää neuloja hoidoissaan tai vieroksuvat perinteisiä injektiohoitoja. Hoidon ideana on, että pystymme saavuttamaan injektioita vastaavan hoitotuloksen ilman neuloja, kipua tai puudutteita. Kerran viikossa annettavalla kolmen hoitokerran sarjalla saavutetaan jopa kuusi kuukautta kestävä hoitotulos. Hoito on mahdollista toteuttaa myös yksittäisenä hoitona esimerkiksi ennen juhlia tuomaan volyymia kasvoille. Tulokset ovat havaittavissa välittömästi ensimmäisen hoitokerran jälkeen – iho säteilee nuorekkuutta ja elinvoimaa! 

INFUZION SYSTEM ® -hoito ennaltaehkäisee ja hoitaa juonteita, häivyttää silmänympärysjuonteita, vähentää tummia silmänympäryksiä, pehmentää ja kosteuttaa ihoa sekä ylläpitää ihon kiinteyttä. 

Ruotsalainen hoitomuoto INFUZION SYSTEM ® ei ole perinteinen kasvohoito, vaan pikemminkin hoitotoimenpide. Menetelmä sopii myös väli- ja ylläpitohoidoksi injektoidulle iholle.

Pysyvämpään, pitkäkestoiseen hoitotulokseen on suositeltavaa käydä kolme hoitokertaa (1 hoito 7-10 päivän välein) ja ylläpitohoito n.puoli vuotta myöhemmin. Hoitoja voidaan tehdä tarpeen mukaan enemmänkin tai eri alueille. 

Katso hintatiedot hinnastostamme.