Caretech Radiant RF-Mikroneulaus

Caretech Radiant RF-Mikroneulaus

RF-Mikroneulaus on ihanteellinen hoito ihon ikääntymisen merkkeihin, joka uudistaa ja kiinteyttää ihoa sekä tasoittaa aknearpia.

Caretech Radiant RF-mikroneulaus on radiofrekvenssin ja mikroneulauksen yhdistävä edistyksellinen ja vähän invasiivinen hoitolaite, joka parantaa ihon rakennetta ja sävyä sekä kiinteyttää ihoa.

Hoidossa käytetään pieniä mikroneuloja ja fraktioitua radiofrekvenssiä uudistamaan syvempää kudosta. Neuloilla luodaan pieniä mikroskooppisia reikiä ihoon ja samalla radiofrekvenssienergia lämmittää ihon syviä kerroksia hallitusti stimuloimalla kollageenin tuotantoa, joka on erityisen tärkeää ikääntymisen merkkien vähentämisessä ja ihon kiinteytymisessä.

Hoito luo iholle uuden ja tasaisemman pinnan, koska ihon pintakerrokset uudistuvat mikroneulauksen avulla, jolloin saadaan parannettua ihon rakennetta ja palautettua iholle nuorekas, tasainen ja kuulas pinta.

Caretech Radiant RF-mikroneulaus on kivuton, veretön ja aineeton hoito, jossa hyödynnetään kehon omaa paranemismekanismia.
Näitä mekanismeja herätellään tekemällä satoja jopa tuhansia mikrokäytäviä ihon pintaan kivuttomasti ja nopeasti mikroneula leimasimella.
Hallitusti tuotetut mikroskooppisen pienet traumat aktivoivat ihon pintaa korjaavia toimintoja.

Caretech Radiant on ihanteellinen hoito tasoittamaan aknearpia, hienoja juonteita ja ryppyjä sekä kiinteyttämään roikkuvaa ja veltostunutta ihoa. 

Hoidon aikana ihossa voi tuntua pientä pistelyä ja lämpöä. Ihon pinnan kuivuutta ja ihon punoitusta saattaa esiintyä muutaman päivän ajan, joten ihoa kannattaa kosteuttaa tehokkaasti seerumeilla ja voiteilla.

Iholle tulee ehdottomasti käyttää SPF 50 aurinkosuojaa hoidon jälkeen.

Suosittelemme keskimäärin neljän kerran sarjahoitoa ja ihanteellisten tulosten saavuttamiseksi. Ihossa on huomattavissa parannusta jo yhden hoitokerran jälkeen kahden viikon kuluttua, mutta ihon paraneminen jatkuu kolmen kuukauden ajan hoidon jälkeen. Haastavimmissa ihon ongelmissa hoitokertoja voidaan tarvita useampiakin.

HOITOA SUOSITTELEMME SEURAAVIIN KOHTEISIIN:

– Ihon kiinteytys

– Ihon rakenteen ja värin paraneminen

– Aknearvet

– Juonteet ja rypyt

– Pigmenttiläiskät

– Kosteusköyhä iho

HOIDON VASTA-AIHEET:

-Sydämentahdistin

-Yleinen tulehdustila elimistössä

-Ihotulehdus hoidettavalla alueella, tulehtunut akne

-Tarttuvat taudit

– Erittäin herkkä ja kosketusreagoiva iho

– Metallia hoidettavalla alueella

– Alle vuosi kirurgisesta toimenpiteestä hoidettavalla aluella

– Täyteaineet hoidettavalla alueella (Varoaika 6kk-1 vuosi)

– Auringon polttama iho

– Vahvat Retinoli tuotteet (Lopeta käyttö 2 viikkoa ennen hoitoa)

Verenohennuslääkkeet ja kortisoni lisäävät mustelmaherkkyyttä hoidon jälkeen, mutta eivät ole vasta-aihe hoidolle.