GeneO+ 3 in 1 Super Facial

GeneO+ 3 in 1 Super Facial

3-in-1 SUPER FACIAL

Tämä on hoito, joka kannatta kokeilla!

GeneO+ on esteettiseen ihonhoitoon suunniteltu hoitolaite, jossa on yhdistettynä patentoitu OxyGeneo™-teknologia, TriPollar RF -teknologia sekä ultraääni.

OxyGeneossa on neljä ominaisuutta: kuorinta, hapetus, kiinteytys ja vaikuttavien aineiden imeytys.

OXYPOD

Laitteessa on hoitopää, johon kiinnitetään ainutlaatuinen Oxypod-kapseli, joka sisältää luonnollisia, vaikuttavia ainesosia.  OxyGeneo™-vaikutus syntyy, kun Oxypod ja ravinteikas iholle levitettävä geeli joutuvat kosketuksiin toistensa kanssa ihon pinnalla synnyttäen mikrokuplia, joiden hajotessa syntyy poreilevaa hiilidioksidia.

Oxypod kapseleita on valittavana 4 eri vaihtoehtoa:

GENEO REVIVE

Revieve on ravitseva punalevää, kahvi-ja ferulahappoa sekä retinyylipalmitaattia (A-vitamiinin muoto) sisältävä elvyttävä kapseli. Kapseli virkistää väsynyttä ihoa, tasoittaa hienoja juonteita, lisää ihon nuorekkuutta. Parantaa kokonaisvaltaisesti ihon ulkonäköä ja rakennetta. Paras valinta, kun halutaan pehmentää ryppyjä ja juonteita.

GENEO ILLUMINATE

Illuminate kapseli on ihoa uudistava ja kirkastava. Kapselin vaikuttavat aineet kuten kojichappo, C-vitamiini, sitruunahappo, arbutin ja porkkanauute antavat iholle upean kuulauden ja kirkkauden. Paras valinta, kun halutaan kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä.

GENEO HYDRATE

Hydrate kapseli sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon sinisen spiruliinan, PHA hapon, B-vitamiinin sekä tiikerinruohon avulla yhdessä primer geelin hyaluronihapon ja karitevoin avulla. Hydrate hoito virkistää, kosteuttaa ja suojaa kuivaa ja sameaa ihoa. Tekee ihosta heleän ja hyvinvoivan.  Sisältää tehokkaita antioksidanttisia ja elvyttäviä ainesosia. Paras valinta, kun halutaan virkistää ja tehokosteuttaa ihoa.

GLAM

Geneo Glam OxyPod sisältää ylellisiä aines­osia kuten kultahiutaleita, peptidiyhdistettä sekä silkkiaminohappoja, jotka virkistävät ihoa, ylläpitävät sen kollageenipitoisuutta ja lisäävät elastisuutta. Tuloksena on pehmeä, täyteläinen ja kiinteä iho. Paras valinta, kun halutaan kokonaisvaltaisesti kiinteyttää, elvyttää ja kirkastaa ihoa.

RF eli RADIOFREKVENSSI

OxyGeneo+ yhdistettynä RF eli Radiofrekvenssi teknologiaan parantaa ihon kuntoa ihon eri kerroksissa tuoden pitkäkestoisia hoitotuloksia.

TriPollar RF on turvallinen ja miellyttävä hoito, joka parantaa ihon syvempiä kerroksia. RF-virta lämmittää ihokudosta sisältäpäin ja samalla suojaa ihon pintakerrosta. Ihon tehokas lämmittäminen saa aikaan nopeasti näkyviä tuloksia. Kollageenisäikeet supistuvat ja iho kiinteytyy, solujen aineenvaihdunta paranee, kollageeni vahvistuu, ja iho näyttää ja tuntuu selvästi kiinteämmältä.

Radiofrekvenssihoitoja (RF) on käytetty turvallisesti ja tehokkaasti lääketieteellisissä laitteissa jo pitkään, ja viimeisen vuosikymmenen aikana RF:stä on tullut yksi esteettisen lääketieteen avain-teknologioista. Esteettisessä lääketieteessä RF-teknologiaa on käytetty tuloksellisesti mm. ihon kiinteyttämiseen ja ryppyjen hoitoon.

ULTRAÄÄNI

3 in 1 hoitokonsepti saadaan yhdistämällä ultraääni hoitopää Oxypod ja RF hoitopäihin tehostamaan aktiiviaineiden imeytymistä ja kudoksen kosteudensitomiskykyä.

Kun Oxygeneo+ hoitoon yhdistetään ultraääni käsittely, vaikuttavien aineiden imeytyminen tehostuu merkittävästi soluaineenvaihdunnan ja verenkierron sekä kosteuden sitomiskyvyn parantumisen johdosta.

3 in 1 Geneo Plus yhdistelmähoito

OxyGeneo™ & TriPollar® RF  ja ultraääni 3 in 1 yhdistelmähoidolla vieläkin paremmat tulokset!

Yhdistelmähoito herättää ja elvyttää ihon kuorimalla hellästi kuolleen ihokerroksen ja samalla raviten, kosteuttaen ja hapettaen kudosta. Lisäksi iho kiinteytyy. Tulokset ovat nähtävissä heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta sarjahoidolla tehostetaan vaikutusten tehoa ja kestävyyttä. Suosittelemme sarjahoitoa n. 4-6 hoitokerran sarjana 1-2 vkon välein.

GeneO+ –hoidot eivät vaadi toipumisaikaa, joten voit palata normaalien toimiesi pariin välittömästi, mutta saunomista ja hikoilemista emme suosittele hoitopäivänä.

HOIDON VASTA-AIHEET:

•Raskaus tai imetys

•Syöpäsairaus(myös aikaisempi)

•Mikä tahansa aktiivinen tila hoidettavalla alueella, esim. haavaumat, ihottuma, palanut tai vahingoittunut iho.

*Metallia hoidettavalla alueella

*Akne

*Ruusufinni

*Psoriasis

*Herpes

* Kirurginen tai esteettinen käsittely hoidettavalla alueella ( varoaika 6-12kk).

* Sydämentahdistin

* Epilepsia

*Verenvuotohäiriöt, verenhyytymishäiriöt

HINNAT:

OXYGENEO®

OXYGENEO®  3-in-1 SUPER FACIAL Oxypod+RF+UÄ 175€

OXYGENEO® 3-in-1 SUPER FACIAL Oxypod+RF+UÄ Glam 225€

https://geneoplus.fi/