Dermalux® Flex LED valoterapia

Dermalux® Flex LED valoterapia

Dermalux® Flex LED valoterapia

Palkittu, lääketieteellisesti tutkittu Dermalux® Flex LED valohoito ihosi parhaaksi!

Dermalux® Flex LED valoterapia on ihon pintaa rikkomaton hoito, jossa käytetään kliinisesti todennettua valoenergiaa edistämään ihon luonnollista uusiutumista ja korjaantumista ilman kipua tai toipumisaikaa. ’

Dermalux® Flex LED tehoaa heti ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien palauttaen iholle elinvoimaa ja tuoden sille tervettä hehkua. Sarjahoidolla saavutat parhaat tulokset, jotka kestävät pitkään ja tuovat iholle silminnähtävää parannusta.

MIHIN DERMALUX ®LED HOITOJEN TEHO PERUSTUU?

Ihollamme on kyky imeä itseensä valoenergiaa ja hyödyntää sitä erilaisissa soluprosesseissa. LED valoterapia on menetelmä, jossa hyödynnetään näkyvää ja infrapunavaloa optimaalisilla aallonpituuksilla, joilla on todennettu olevan ihoa parantavia ominaisuuksia. Valoenergiaa vastaanottaneet solut toimivat paremmin ja voivat uusiutua jopa 200% nopeammin, mikä edistää ihon uudistumista ja korjaantumista.

Dermalux® LED Flexillä on medikaalinen CE-sertifikaatti aknen, haavojen ja psoriasiksen hoitoon. LED hoidon indikaatioita ovat myös ikääntymismuutokset, rypyt, juonteet, hyperpigmentaatio, ihon punaisuus, couperosa, ruusufinni, POD, rasvainen iho sekä akne.

MITÄ HYÖTYÄ HOIDOSTA ON?

Dermalux® LED hyödyntää ainutlaatuista yhdistelmää kliinisesti tutkituista sinisen, punaisen ja NIR-valon aallonpituuksista, jotka lisäävät kollageenin tuotantoa ja kosteutta iholla, rauhoittavat ihoa sekä tuhoavat epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereita. Koska valo käynnistää sarjan erilaisia ihoa parantavia prosesseja, hoidon hyödyt jatkuvat vielä hoitokäynnin jälkeenkin.

Solujen aktivoimiseksi optimaalisella tavalla suositellaan 8-12 kerran tiivistä hoitojaksoa, joka saa aikaan näkyviä ja kestäviä parannuksia ihoon. Kolmella ensimmäisellä viikolla olisi hyvä tehdä 2 hoitoa viikossa, jonka jälkeen tarpeen mukaan.

LED hoito voidaan yhdistää myös muihin hoitoihin, kuten kemialliset kuorinnat, RF, Hydrafacial, Dermapen 4 ja PRX-T33 tehostamaan hoidon tulosta.

DERMALUX ® LEDIN HOITAVAT VALOT:

Dermalux® LED Flex laitteen hoitavat valot, joita voidaan käyttää yksinään tai yhdistelmänä.

Dermalux BLUE 415 nm

Sinisellä valolla on anti-bakteerinen vaikutus. Valo käynnistää valokemiallisen hapettumisreaktion ja tuhoaa näppyjä ja epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereita sekä kirkastaa ihoa aiheuttamatta ärsytystä iholle. Käytetään myös erilaisten toimenpiteiden jälkeen rauhoittamaan ihoa.

Dermalux RED 633 nm

Ihon nuorekkuutta palauttava punainen valo tehostaa solujen aineenvaihduntaa ja kiihdyttää ihon uusiutumista. Valo edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa parantaen ihon elastisuutta, häivyttäen juonteita ja ryppyjä. Ihon luonnollinen kosteustasapaino paranee ja verenkierto voimistuu. Punainen on erinomainen valo aktivoimaan ihoa erilaisten kiinteyttävien laitehoitojen sekä PRX-T33 hoidon jälkeen.

Dermalux NEAR INFRARED 830 nm

Uudistava NIR (Near Infrared)-valo uudistaa ihoa, rauhoittaa ärsyyntynyttä tai punoittavaa ihoa sekä vaalentaa ihon pigmenttimuutoksia. NIR infrapunavalo imeytyy kaikista syvimmälle kudokseen ja toimii erinomaisesti yhdistettynä punaiseen tai siniseen valoon. NIR valo rauhoittaa punaisuutta ja ärtynyttä ihoa, edistää ihon uusiutumista, vähentää pigmentaatiota sekä tasoittaa ihon sävyä.

DERMALUX ® HOIDON VASTA-AIHEET:

  • Valoherkistävät lääkkeet (Kysy meiltä lisätietoa)
  • Porfyria
  • Albinismi
  • Punahukka
  • Epilepsia
  • Valolle herkistävät luontaistuotteet, kuten mäkikuisma
  • Raskaus
  • Valosta johtuva migreeni
  • Silmäsairaudet
  • Syöpä