CTN X°Cryo™ Huippukylmähoito

CTN X°Cryo™ Huippukylmähoito

CTN X°Cryo™ on suomalainen huippukylmähoito, jota voidaan käyttää paikallisesti kehon eri osa-alueille.

CTN eli Cryotech Nordic on suomalainen huippukylmähoitolaitteisiin erikoistunut yritys. He ovat kehittäneet uuden maailman ensimmäisen ilman nestemäistä typpeä tai hiilidioksidia toimivan paikalliskylmähoitolaitteen X°Cryo™:n.

Huippukylmähoidon alhainen lämpötila aiheuttaa ihon pinnalla termoshokin, jonka teho perustuu elimistön omien toimintojen tehokkaaseen aktivoimiseen. Huippukylmähoidon aiheuttama ihon pintasolujen termoshokki saa aivot aktivoimaan elimistön puolustusjärjestelmän ja vapauttaa mielihyvää tuottavia sekä kipua lievittäviä hormoneja, joiden yhtenä etuna on myös kollageenin kiihtyvä tuotanto. Myös verisuonten supistuminen ja sitä seuraava laajentuminen edesauttavat verenkiertoa kiihdyttämällä ravintoaineiden pääsyä kudoksiin ja kuona-aineiden poistumista.

X°Cryo™-kasvomaskin avulla voidaan parantaa kasvojen kudosten verenkiertoa, vähentää turvotusta ja nopeuttaa ihon kollageenituotantoa ja aineenvaihduntaa kiinteyttäen ja vahvistaen kasvojen ihoa. Myös ihon väri tasoittuu ja kirkastuu selvästi. Huippukylmä pienentää myös ihohuokosia, rauhoittaa, virkistää sekä palauttaa ihon luonnollisen ja terveen hehkun.

Kasvomaskissa on myös sinisiä terapeuttisia LED-valoja, jotka puhdistavat, desinfioivat ja eliminoivat bakteereja ihohuokosista. Sininen LED-valo auttaa tehokkaasti mm. aknen, ruusufinnin ja pienten ihotulehdusten hoidossa. X°Cryo™-kasvomaskin voit yhdistää mihin tahansa kasvohoitoon tehostamaan hoitojen vaikutuksia.

X°Cryo™- laitteen muiden hoitokärkien avulla voidaan hoitaa paikallisesti mm. kiputiloja lihaksissa ja nivelissä ja sitä voidaan käyttää myös osana erilaisia kasvohoitoja. Paikallishoidossa valittuja alueita voidaan hoitaa intensiivisemmällä termoshokilla, jolloin saadaan aikaan välittömiä ja näkyviä tuloksia sekä paikallisten kiputilojen vähenemistä.

Kasvoilla voidaan hoitaa paikallisesti mm. silmäpusseja, tummia silmänalusia ja rentouttaa poskilihaksia esim. hampaiden narskuttelijoilla. Vartalolla huippukylmähoitoa on käytetty menestyksekkäästi lihaskipujen, lihasvammojen, niveltulehdusten, ihosairauksien ja turvotuksen hoitoon. Melkein mitä tahansa kehon osaa voidaan hoitaa paikallisesti X-Cryolla. Huippukylmähoitoa käyttävät esimerkiksi huippu-urheilijat palautumisessa, lihashuollossa ja kiputilojen hoidossa.