YUMI™ Brows Kulmien laminointi

YUMI™ Brows Kulmien laminointi

YUMI™ Brows Kulmien laminointi  – Kauniit, huolitellut ja tuuheat kulmat luonnollisesti.

YUMI™ Brows on uusi kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Kyse ei ole pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan laminointi on lisäksi todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito. YUMI™ Brows kulmakarvojen laminoinnissa kulmakarvat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä. Käsittely on turvallinen ja tutkittu ja sen vaikutus kestää 4-6 viikkoa ja käsittelyn voi tehdä uudelleen aikaisintaan 8 viikon kuluttua.

Menetelmässä on kyse ikäänkuin omien karvojen kohottamisesta, kuten YUMI™ Lashes ripsien kestotaivutuksessakin. Permanenttikäsittelyn avulla kulmakarvat saadaan asettumaan haluttuun muotoon kotona kulmageelin avulla. Kulmakarvoista tulee tuuheamman ja paksumman näköiset.

Jos sinulla on jokin tärkeä meno, ota kulmien laminointi ajoissa muutamaa päivä aiemmin, jotta väri ehtii hiukan vaalentua ja taivutus asettua.

YUMI™ Brows -kulmien laminointi voidaan tehdä yhtäaikaa YUMI™ Lashes-ripsien kestotaivutuksen kanssa yhdellä kertaa.

Ikäraja kulmien laminoinnille on 16 vuotta.

Ohjeet YUMI™ Brows jälkihoitoon:

Kulmia ei saa pestä eikä meikata 24-48h kuluessa toimenpiteestä, koska laminoinnin vaikutus heikkenee ja saattaa kuivattaa karvaa.

Lisäravinteet, jotka vaikuttavat karvan kasvuun saattavat heikentää laminointia (esim Priorin), sillä kulmarvojen kasvun myötä laminointi vähitellen katoaa kulmista.

YUMI™ -Keratin Mascaran käyttö on tärkeää laminoinnin jälkeen, jotta karvan kosteustasapaino säilyy. Keratin Mascaralla saat kulmakarvat myös asettumaan haluttuun muotoonsa. Tuote on öljytön ja käytetään aamuin ja illoin.

Voit käyttää huoletta meikkejä ja kulmameikkejä vaikka sinulle on tehty YUMI™ Brows -käsittely.

Ovatko kulmakarvani laminoinnin jälkeen halutussa asennossa 24/7?

Eivät ole. Aivan kuten mikä tahansa kemiallisesti käsitelty karva, esim. permanentattu hius tai kestotaivutetut ripset, myös YUMI™ Brow Lift -käsitellyt kulmat vaativat huolenpitoa. Huolenpito on helppoa ja vaivatonta, kulmakarvojen harjaaminen YUMI Keratin Mascaralla asentoonsa päivittäin riittää.

Katso hintatiedot hinnastostamme.