EFB Beauté Valoimpulssi

EFB Beauté Valoimpulssi

EFB Beauté valoimpulssihoidot verisuonien, pigmenttiläiskien, ryppyjen ja aknen hoitoon.

Uutta ja todella tehokasta!

IPL valoimpulssilaitteella voidaan hoitaa aknea, couperosaa ja pintaverisuonia, pigmenttihäiriöitä, sekä kiinteyttää ihoa ja häivyttää juonteita ja ryppyjä kaikkialta kasvoilta ja vartalon alueelta.

Käytössämme on uuden sukupolven EFB Beauté Adena valoimpulssilaite, jolla on kahdeksan eri patenttia takaamassa laitteen tehokkuutta ja turvallisuutta. Ranskalainen EFB Beauté on pitkäikäinen ja Euroopan johtava IPL-laitevalmistaja, jonka laitteita käytetään myös useissa kauneuskirurgisissa sairaaloissa ympäri maailmaa.

AKNEN HOIDOT

Valoimpulssihoidolla nostetaan veren hemoglobiinin lämpötilaa n. 80 asteiseksi, jolloin saadaan vähennettyä talirauhasen verisuonia. Tällöin talirauhasten toiminta heikkenee ja uusia tulehduksia ei pääse syntymään sekä olemassa olevat näpyt rauhoittuvat. Tulehdukselliset näppylät rauhoittuvat jo ensimmäisellä hoitokerralla sekä ihon punakkuus vaalenee. Pysyvämpiin tuloksiin tarvitaan aina sarjahoitoa. Valon tuottamalla lämmöllä on myös antibakteerinen vaikutus, joka poistaa tulehdustilaa. Parhaan tuloksen saamiseksi tarvitaan noin 3-8 hoitokertaa 1-2 viikon välein, riippuen asiakkaasta ja ihon kunnosta.

ANTI-AGE HOIDOT

Valoimpulssi stimuloi kollageenin tuotantoa ja elastisuutta, jolloin iho vahvistuu, kiinteytyy ja kirkastuu, ihohuokoset pienenevät, sekä juonteet ja rypyt siloittuvat. Valoimpulssin tuottama lämpö kuumentaa kudosta saaden kollageenia tuottavat fibroblast solut aktivoitumaan, jolloin iho tiivistyy ja napakoituu. Hoidon jälkeen iho tuntuu välittömästi kimmoisammalta ja pehmeämmältä ja iho jatkaa paranemistaan jopa 4-6 kuukauden ajan. Suositeltavaa on tehdä aluksi 1-6 kerran hoitosarja 2-3 viikon välein ja jatkossa ylläpitohoitoja ihon tarpeen mukaan.

Couperosa ja pintaverisuonet

Valoimpulssin tuottama valon lämpö vaikuttaa pintaverisuonien proteiineihin ja punasoluihin nostaen veren hemoglobiinin lämpötilaa niin, että verisuonet supistuvat. Hoito rauhoittaa ihoa, poistaa punakkuutta ja ihon pinnalla näkyvät verisuonet häviävät. Tulokset alkavat näkyä 4-6 viikon kuluttua ja sitten voi tarvittaessa tehdä uuden hoidon. Yleensä tarvitaan 2-6 hoitokertaa riippuen ihon tilanteesta.

Pigmenttihäiriöt

Valoimpulssihoito hävittää auringosta, ikääntymisestä ja hormoneista johtuvia pigmenttihäiriöitä, kuten maksaläiskiä, kesakoita ja pisamia. Heti hoidon jälkeen kyseiset alueet tummenevat entisestään ja seuraavan 1-2 viikon aikana vaalenevat tai jopa häviävät kokonaan. Pigmenttiläiskät voivat siis kadota jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta tarvittaessa voidaan kuitenkin tehdä muutama hoito 8-12 viikon välein.

Ennen kuin tulet valoimpulssihoitoihin varaa aina maksuton konsultaatiokäynti ennen varsinaista hoitoa! Käymme yhdessä läpi hoidon kulun ja teemme sinulle testiväläytyksen, jolloin määrittelemme hoidossa käytettävät parametrit ihosi mukaan. Testiväläytyksen ja varsinaisen hoidon välillä tulee olla vähintään kolme tuntia aikaa, mutta käytännössä käynnit sovitaan eri päiville.

 

Huomioitavaa ennen valoimpulssihoitoja
 • Tarvittaessa ajele/höylää ihokarvat hoidettavalta alueelta edellisenä päivänä, kasvojen untuvakarvaa ei tarvitse poistaa. (Esim. reisien karvat täytyy ajella, jos poistamme verisuonia reisistä)
 • Hoidettavaa aluetta ei saa altistaa auringonvalolle, UV-säteilylle tai itseruskettaville tuotteille neljään viikkoon ennen hoitoa.

 

Huomioitavaa valoimpulssihoitojen jälkeen
 • Hoidettu alue saattaa punoittaa ja kuumottaa 15 minuutista pariin tuntiin.
 • Vältä hikoilua ja saunomista seuraavan vuorokauden ajan.
 • Käytä tarvittaessa rauhoittavaa voidetta.
 • Suojaa ihosi auringolta ja UV-säteilyltä huolellisesti kahden viikon ajan.
Valoimpulssin kontraindikaatiot eli vasta-aiheet:
 • Raskaus
 • Sydäntauti tai sydämentahdistin
 • Epilepsia
 • Syöpä
 • Haavat tai aktiivinen tulehdustila (esim. herpes, psoriaasi)
 • Valolle herkistävät lääkkeet (esim. kortisoni, antibiootti, Roaccutan)
 • Valolle herkistävät ihonhoitotuotteita (mm. retinolipohjaiset voiteet)
 • Hoitoa ei myöskään voi suorittaa tatuointien, täyteaineiden ja silikooni- tai metalli-implanttien päältä
 • Jos sinulla on muu vakava tai pitkäaikainen sairaus/lääkitys, varmista hoidon soveltuvuus lääkäriltäsi