Sokerointi – Body Sugaring

Sokerointi – Body Sugaring

Vartalosokeroinnilla silkinpehmeä iho!

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Sokeroinnin avulla voidaan poistaa karvat niiden kasvun suuntaan. Tämä aiheuttaa vähemmän ärsytystä, kipua ja karvan katkeilua kuin perinteinen vahalla tehtävä karvanpoisto tai epilaattorin käyttö. Sokerointi on myös mahtava vartalokuorinta, jonka tuloksena on terve, karvaton ja silkinpehmeä iho.

Sokeri on niin hellää, että karva pullahtaa ulos aiheuttamatta vahinkoa iholle. Sokeri on ihoystävällistä, vesiliukoista ja turvallista, jonka avulla voidaan poistaa kaikenlaiset karvat kaikenlaiselta iholta. Sokerilla voidaan poistaa myös erittäin lyhyttä sänkimäistä karvaa! Yleisesti ottaen karvat voidaan poistaa, kun ne ovat 2-3 mm pituisia.

Sokeroinnissa on monia ainutlaatusia etuja. Sokeritahna ei tartu ihoon, mikä tekee karvanpoistosta vähemmän kivuliaan. Sokerointi myös vähentää ja heikentää karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahaus. Sokeritahna ei sisällä yleisesti allergisoivia aineita ja se on 100 % luonnollinen eikä ole testattu eläimillä.

Katso hintatiedot hinnastostamme.

Olemme avoinna

Aukioloajat
Myymälä Shopin aukioloajat:
ma-to 10-17.30
pe 9-17
parittomien viikkojen la 9-14
parillisten viikkojen la suljettu
Kesäaukioloajat (1.7.-30.8.)
ma-to 10-17
pe 8-16
Hoitolan aamu- ja ilta-ajat sekä kesälauantait sopimuksen mukaan klo 8-20 välillä.
Hämeenkatu 21-23, 05800 Hyvinkää
Puh. (019) 453 523
WhatsApp/tekstiviesti: 040 768 7192
Ajanvaraus

Löydät meidät somesta

Kauneushoitola Riikka Tainio