EXUVIANCE Professional Joulukampanja on taas täällä!

EXUVIANCE Professional Joulukampanja on taas täällä!

Hyvästi kuiva iho ja tervetuloa hehku!

Bestseller tuotteet samassa paketissa!

Tämän vuoden joulupakkauksen tuotteet elvyttävät, vahvistavat ihoa ja antavat uutta hehkua! Glycolic Polish kuorinta käynnistää solujen uusiutumisen, kuorii ja tehostaa seerumilappujen vaikutusta, jolloin ne kosteuttavat tehokkaammin syvältä, elvyttävät ihoa ja lisäävät ihon vastustuskykyä ulkoisia haittatekijöitä vastaan.

Kun ostat Glycolic Polish kuorinnan, saat Bionic Tonic ‑seerumilaput kaupan päälle! (etusi 49€)

Pakkauksen hinta on 62 €, joka sisältää kuorinnan sekä seerumilaput.

Glycolic Polish kuorinta on tehotuote, joka puhdistaa esiin kirkkaamman ihon.

 • Kuoriva voide sisältää AHA– ja PHA-happoja sekä mikrokiteitä, jotka kiihdyttävät solujen uusiutumista, poistavat kuolleita ihosoluja ja antavat iholle uutta hehkua.
   
 • Säännöllisen kuorinnan ansiosta seuraavana käytettävät tuotteet imeytyvät ihoon paremmin.
   
 • Käytetään 1–2 kertaa viikossa tarpeen ja ihon sietokyvyn mukaan. Ei suositella ärtyneelle tai erittäin herkälle iholle, jossa esiintyy esimerkiksi rosaceaa.

Bionic Tonic antaa parhaan alun päivälle sekä iholle että sinulle! On hyvin helppo ymmärtää, miksi tämä tuote on monien suursuosikki.

 • Tuotteen koostumus on täysin ainutlaatuinen, ja se sisältää useita vaikuttavia ainesosia: PHA:tabionista PHA:taC- ja E-vitamiinia sekä vihreästä teestä, levästä, kurkusta, piparmintusta ja greipistä peräisin olevia kasviuutteita.
   
 • Seeruminkaltaiset laput antavat iholle kosteutta, vahvistavat ihon suojamekanismia ja antavat kaivattua uutta hehkua talvella.
   
 • Laput sopivat erinomaisesti käytettäväksi joka aamu, ennen juhlia tai pienenä kotihoitona Glycolic Polishin jälkeen. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, mutta sitä on käytettävä varoen erittäin herkälle tai ärtyneelle iholle.

Kampanja on voimassa 23.12.22 saakka tai niin kauan kuin pakkauksia riittää.