Medik8 Time Release Peeling

Medik8 Time Release Peeling

Lisää tehoa ihonhoitoon uudella teknologialla!

Medik8 on kehittänyt laajan valikoiman kemiallisia kuorintahoitoja, joista löydämme varmasti ihollesi sopivan hoitokokonaisuuden. Kuorintojen tarkoin kehitetyt koostumukset sisältävät Time Release teknologian, joka vapauttaa hapon vaiheittain iholle vähentäen epätoivottuja reaktioita. Kemialliset kuorinnat sopivat erinomaisesti epäpuhtaalle, tukkoiselle ja samealle iholle, mutta uusi teknologia mahdollistaa myös herkkäihoisten peeling hoidot. Time Release peeling hoidoilla voidaan hoitaa myös laajentuneita ihohuokosia, pigmenttiläiskiä, aknearpia sekä juonteita ja ryppyjä.

Medik8 Time Release Peeling kuorinnoilla parannetaan ihon rakennetta ja sävyä poistamalla ihon pintakerroksista kuollut ihosolukko kemiallisilla aktiiviaineilla. Peeling hoitojen hapot aktivoivat ihosoluja, jolloin kollageenin ja elastiinin tuotanto lisääntyy, joten peeling kuorinnat toimivat myös erinomaisena anti-age hoitona. Hoitojen ansiosta epäpuhtaudet vähenevät, talineritys tasaantuu ja ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä saadaan vähennettyä. Ihosta tulee sileämpi, kuulaampi, elinvoimaisempi ja tasaisemman sävyinen. Hoidon jälkeen myös kotona käytettävät ihonhoitotuotteet imeytyvät ihoon tehokkaammin hoitaen ja kosteuttaen sitä entistä paremmin. Oikea WOW hoito!

Medik8 Time Relese Peeling hoidot:

REWIND
Ihoa uudistavan kuorinnan tarkoin kehitetty yhdistelmä happoja stimuloi kollageenituotantoa sekä vähentää ryppyjä ja juonteita iholla.

EVEN
Kirkastava kuorinta sopii auringon vaurioittamalle, hyperpigmentoituneelle ja epätasaiselle iholle. Auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja rakennetta. Yhdistelmä maito- ja glykolihappoa.

CLARITY
Tehokas yhdistelmä happoja, jotka imeytyvät syvälle ihohuokosiin puhdistaen ja tasapainottaen talineritystä. Vähentää epäpuhtauksia välittömästi ja ennaltaehkäisee uusien muodostumista.

UNIVERSAL AHA
Soveltuu kaikille ihotyypeille ja jokaiseen iho-ongelmaan. Kirkastaa ihoa silminnähden ja tekee siitä pehmeämmän. Tasapainottaa talineritystä ja ravitsee. Täydellinen valinta ensimmäiseksi kuorinnaksi, tai ylläpitämään hoitotuloksia sarjahoidon jälkeen.

SENSITIVE PHA
Suunniteltu erittäin herkän ihon hoitoon ja punoitukseen taipuvaiselle iholle. Tasoittaa ihon rakennetta ja sävyä sekä vahvistaa ihon kerroksia.

EYE REWEAL
Erittäin hellävarainen kuorinta soveltuu erinomaisesti herkän silmänympärysihon ikääntymisen merkkien hoitoon.

Lisää tehoa kerrostettavista kuorinnoista

Lisätehoa kuorintoihin saavutetaan kerrostettavilla hapoilla, jotka räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan ja ihon tarpeiden mukaan. Kerrostettavat yhdistelmähapot lisäävät ihosolujen uusiutumista ja voidaan kohdistaa tehostetusti ongelmallisille ihoalueelle. Suunnittelemme sinulle täydellisen kuorintahoidon valitsemalla juuri sinun ihollesi sopivan hapon ja vahvuuden jokaisella hoitokerralla erikseen.

Medik8 Time Release peeling hoitokokonaisuuteen sisältyy alkupuhdistus, valittu kemiallinen kuorinta, rauhoittava Bio-Selluloosa kasvonaamio, C-vitamiiniseerumi ja rauhoittava ja kosteuttava hoitovoide. Aikaa varaamme tunnin verran.

24 tuntia hoidon jälkeen iho saattaa tuntua kiristävältä ja punoittaa hieman. 3 päivän kuluessa iho saattaa hilseillä paikoitellen ja jo viikossa on nähtävissä ihon rakenteen ja sävyn parantuminen silminnähden. 3-5 päivää on erittäin tärkeää välttää suoraa auringonvaloa. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi kuorintoja suositellaan sarjahoitona noin 4 kertaa 2-4 viikon välein. Jokainen kuorintahoito suunnitellaan yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan.

Olemme saaneet kuorinnoilla upeita hoitotuloksia! Tervetuloa uudistumaan!