UUTTA! Caretech Radiant RF Mikroneulaus

UUTTA! Caretech Radiant RF Mikroneulaus

Caretech Radiant RF-mikroneulaus on radiofrekvenssin ja mikroneulauksen yhdistävä edistyksellinen ja vähän invasiivinen hoitolaite, joka parantaa ihon rakennetta ja sävyä sekä kiinteyttää ihoa.

Hoidossa käytetään pieniä mikroneuloja ja fraktioitua radiofrekvenssiä uudistamaan syvempää kudosta. Neuloilla luodaan pieniä mikroskooppisia reikiä ihoon ja samalla radiofrekvenssienergia lämmittää ihon syviä kerroksia hallitusti stimuloimalla kollageenin tuotantoa, joka on erityisen tärkeää ikääntymisen merkkien vähentämisessä ja ihon kiinteytymisessä.

Hoito luo iholle uuden ja tasaisemman pinnan, koska ihon pintakerrokset uudistuvat mikroneulauksen avulla, jolloin saadaan parannettua ihon rakennetta ja palautettua iholle nuorekas, tasainen ja kuulas pinta.

Caretech Radiant RF-mikroneulaus on kivuton, veretön ja aineeton hoito, jossa hyödynnetään kehon omaa paranemismekanismia.
Näitä mekanismeja herätellään tekemällä satoja jopa tuhansia mikrokäytäviä ihon pintaan kivuttomasti ja nopeasti mikroneula leimasimella.
Hallitusti tuotetut mikroskooppisen pienet traumat aktivoivat ihon pintaa korjaavia toimintoja.

Caretech Radiant on ihanteellinen hoito tasoittamaan aknearpia, hienoja juonteita ja ryppyjä sekä kiinteyttämään roikkuvaa ja veltostunutta ihoa. 

Erinomainen hoito erityisesti sinulle, joka on kokeillut myös HIFU hoitoa!