UUTTA! GeneO+ 3 in 1 Super Facial

UUTTA! GeneO+ 3 in 1 Super Facial

3-in-1 SUPER FACIAL

Tämä on hoito, joka kannatta kokeilla!

GeneO+ 3 in 1 Super Facial on esteettiseen ihonhoitoon suunniteltu hoitolaite, jossa on yhdistettynä patentoitu OxyGeneo™-teknologia, TriPollar RF -teknologia sekä ultraääni.

GeneO+ hoitolaitteessa on neljä ominaisuutta: kuorinta, hapetus, kiinteytys ja vaikuttavien aineiden imeytys.

OXYPOD

Laitteessa on hoitopää, johon kiinnitetään ainutlaatuinen Oxypod-kapseli, joka sisältää luonnollisia, vaikuttavia ainesosia.  OxyGeneo™-vaikutus syntyy, kun Oxypod ja ravinteikas iholle levitettävä geeli joutuvat kosketuksiin toistensa kanssa ihon pinnalla synnyttäen mikrokuplia, joiden hajotessa syntyy poreilevaa hiilidioksidia.

Oxypod kapseleita on valittavana 4 eri vaihtoehtoa: Rypyille Revieve, Kirkastukseen ja pigmenttiläiskille Illuminate, Kosteutukseen Hydrate ja kiinteytykseen Glam.

RF eli RADIOFREKVENSSI

OxyGeneo+ yhdistettynä RF eli Radiofrekvenssi teknologiaan parantaa ihon kuntoa ihon eri kerroksissa tuoden pitkäkestoisia hoitotuloksia.

TriPollar RF on turvallinen ja miellyttävä hoito, joka parantaa ihon syvempiä kerroksia. RF-virta lämmittää ihokudosta sisältäpäin ja samalla suojaa ihon pintakerrosta. Ihon tehokas lämmittäminen saa aikaan nopeasti näkyviä tuloksia. Kollageenisäikeet supistuvat ja iho kiinteytyy, solujen aineenvaihdunta paranee, kollageeni vahvistuu, ja iho näyttää ja tuntuu selvästi kiinteämmältä.

Radiofrekvenssihoitoja (RF) on käytetty turvallisesti ja tehokkaasti lääketieteellisissä laitteissa jo pitkään, ja viimeisen vuosikymmenen aikana RF:stä on tullut yksi esteettisen lääketieteen avain-teknologioista. Esteettisessä lääketieteessä RF-teknologiaa on käytetty tuloksellisesti mm. ihon kiinteyttämiseen ja ryppyjen hoitoon.

ULTRAÄÄNI

3 in 1 hoitokonsepti saadaan yhdistämällä ultraääni hoitopää Oxypod ja RF hoitopäihin tehostamaan aktiiviaineiden imeytymistä ja kudoksen kosteudensitomiskykyä.

Kun Oxygeneo+ hoitoon yhdistetään ultraääni käsittely, vaikuttavien aineiden imeytyminen tehostuu merkittävästi soluaineenvaihdunnan ja verenkierron sekä kosteuden sitomiskyvyn parantumisen johdosta.

3 in 1 Geneo Plus yhdistelmähoito

3 in 1 Geneo + yhdistelmähoito herättää ja elvyttää ihon kuorimalla hellästi kuolleen ihokerroksen samalla raviten, kosteuttaen ja hapettaen kudosta. Radiofrekvenssin lempeä lämpö aktivoi fibroblasteja  tuottamaan uutta kollageenia ja parantaa jo olemassa olevan kollageenin laatua. Lopuksi ultraääni viimeistelee hoidon imeyttämällä ak

Tulokset ovat nähtävissä heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta sarjahoidolla tehostetaan vaikutusten tehoa ja kestävyyttä. Suosittelemme sarjahoitoa n. 4-6 hoitokerran sarjana 1-2 vkon välein.

GeneO+ –hoidot eivät vaadi toipumisaikaa, joten voit palata normaalien toimiesi pariin välittömästi, mutta saunomista ja hikoilemista emme suosittele hoitopäivänä.

HINNAT:

OXYGENEO®

OXYGENEO® 3-in-1 SUPER FACIAL Oxypod+RF+UÄ 175€

OXYGENEO® 3-in-1 SUPER FACIAL Glam 225€