Dermalux® Flex LED-valoterapia

Dermalux® Flex LED-valoterapia

Palkittu, lääketieteellisesti tutkittu Dermalux® LED-valohoito ihosi parhaaksi!

Päivitimme LED valolaitteemme entistä tehokkaampaan!

Dermalux® LED-valoterapia on ihon pintaa rikkomaton hoito, jossa käytetään kliinisesti todennettua valoenergiaa edistämään ihon luonnollista uusiutumista ja korjaantumista ilman kipua tai toipumisaikaa.

’Dermalux® LED Flexillä on medikaalinen CE-sertifikaatti aknen, haavojen ja psoriasiksen hoitoon. LED hoidon indikaatioita ovat myös ikääntymismuutokset, rypyt, juonteet, hyperpigmentaatio, ihon punaisuus, couperosa, ruusufinni, POD, rasvainen iho sekä akne.

Dermaluxissa käytetään ainutlaatuista yhdistelmää kliinisesti tutkituista sinisen, punaisen ja NIR-valon aallonpituuksista, jotka lisäävät kollageenin tuotantoa ja kosteutta iholla, rauhoittavat ihoa sekä tuhoavat epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereita. Koska valo käynnistää sarjan erilaisia ihoa parantavia prosesseja, hoidon hyödyt jatkuvat vielä hoitokäynnin jälkeenkin.

Dermalux LED hoito voidaan yhdistää myös muihin hoitoihin, kuten kemialliset kuorinnat, RF, Hydrafacial, Dermapen 4 ja PRX-T33 tehostamaan hoidon tulosta.  

Hoitoaika LED valohoidolle on 20-30 min riippuen yhdistetäänkö valo johonkin toiseen hoitoon vai tehdäänkö yksinään sarjahoitona.