PRX-T33 Neulaton Biorevilisaatio

PRX-T33 Neulaton Biorevilisaatio

Biorevitalisaatiolla tarkoitetaan ihon luonnollisten toimintojen aktiivista stimulointia.
Täysin uudenlaisessa neulattomassa hoitomenetelmässä stimuloidaan ihonalaiskudosta tekemään töitä, jonka johdosta solujen välinen aineenvaihdunta paranee, kuolleet solut poistuvat, ryppyjen ja juonteiden syvyys madaltuu sekä iho kiinteytyy välittömästi.
Hoidon vaikutuksesta ihon pinnasta tulee syväkosteutettu, kimmoisampi, tasaisempi ja sen väri kirkastuu ja heleytyy. Hoidossa stimuloidaan ihon kasvutekijöiden lisääntymistä ja uuden kollageenin ja elastiinin muodostumista. PRX-T33 neulattomalle biorevilisaatio hoidolle on myönnetty CE-merkitty lääkinnällinen laite tunnus.

PRX-T33 Neulaton biorevitalisaatio

Hoidon teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkean pitoisuuden ja laimean vetyperoksidin (H2O2) sekä Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään aiheuttamatta “frostingia” tai muita ikäviä sivuvaikutuksia ihossa.
Hoitomenetelmä ei herkistä ihoa auringonvalolle, jonka vuoksi hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden. Hoito ei myöskään vaadi toipumisaikaa niin kuin useimmat vahvemmat hoidot. Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä, että pitkäkestoisesti vaikuttavia.
PRX-T33-hoidolla saavutetaan silminnähtäviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla!

Hoito sopii yksittäiseksi ”tuhkimohoidoksi”, mutta suosittelemme ehdottomasti sarjahoitoa pysyvämpien hoitotulosten saavuttamiseksi. Sarjahoidolla saavutetaan pitkäaikaisia, jopa 6-12 kuukautta pysyviä tuloksia. Sarjahoidon kertojen määrä riippuu ihon kunnosta sekä halutusta lopputuloksesta. Yleensä tarvitaan 4-6 hoitokertaa kerran viikossa, jolloin ihon kunto paranee asteittain jokaisella hoitokerralla.

HOIDON INDIKAATIOT:
• Rypyt ja juonteet
• Venymä- ja leikkausarvet
• Kuiva iho
• Veltostunut kasvojen, kaulan, dekolteen iho
• Pigmenttimuutokset
• Ennenaikaisesti ikääntyvä iho
• Laajentuneet ihohuokoset

HOIDON KONTRAINDIKAATIOT ELI VASTA-AIHEET:
• Tulehtunut tai ärtynyt iho
• Aktiivinen herpes tai akne
• Raskaus tai imetys
• Tali-ihottuma
• Allegia, jollekin käytettävistä ainesosista
• Isotretioniini kuuri (esim. Roaccutan)

Miten PRX-T33 hoito tehdään?

Ensimmäiseksi hoitoalueelle tehdään pintapuhdistus sekä kartoitetaan hoidon indikaatiot. Tämän jälkeen levitetään ihoa valmistava P Solution puhdistusaine, joka valmistaa ihon hoidolle alentaen ihon pH arvoa. Seuraavaksi imeytetään PRX-T33-geeli käsin erityisellä tekniikalla hoitoalue kerrallaan. Tämän aikana iholla saattaa olla pieniä nipisteleviä tuntemuksia. Kun geeli on imeytynyt, iho pyyhitään kosteilla harsoilla. Hoidon lopuksi iholle levitetään rauhoittava WiQo Cream.

PRX-T33-hoidon jälkeen:

PRX-T33-hoidon jälkeen on tärkeää, että ihon stimulointia jatketaan kotona hoitoa täydentävillä tuotteilla. Kotihoito ylläpitää biorevitalisaation vaikutusta ihossa sekä stimuloi aktiivisesti ihon toimintoja. Kotihoitotuotteet takaavat, että iho palautuu hoidosta turvallisesti ja oikealla tavalla.
HUOM! Hoidon jälkeen tulee käyttää vähintään kuuden (6) päivän ajan vain WiQo-Cream ja Fluid kotihoitotuotteita. Puhdistustuotteina voidaan käyttää muiden sarjojen tuotteita. Me opastamme tuotteiden oikea käytön sinulle. Ensimmäinen PRX-T33 hoitokäynti sisältää kotihoitoon tarvittavat tuotteet.