Asiantunteva tiimimme

Asiantunteva kauneudenhoidon tiimimme haluaa saada ihosi loistamaan!

Suhtaudumme työhömme intohimolla ja annamme sen myös näkyä. Oli iho-ongelmasi iso tai pieni tai kaipaat vain hetken irti arjesta, niin otamme sinut mielellämme asiantunteviin käsiin.  Pitkä kokemus ja jatkuva kouluttautuminen sekä jatkuva alan seuraaminen takaavat meille parhaan mahdollisen tietotaidon vaativankin ihon hoidosta.

 Palvelemme ihoasi ja toiveitasi kuunnellen. Halusitpa tulla rentouttavaan kasvohierontaan tai tehokkaaseen laitehoitoon, niin kaikki on meillä mahdollista!

Olemme täällä sinua ja ihoasi varten!

Tiimimme esittelyt

Riikka

SKY-Cidesco kosmetologi, yrittäjä

Kauneutta on kaikissa ja kaikkialla! Tämä ajatus on ollut minulla eräänlainen johdatus kauneudenhoitoalalle. Vahvana esteetikkona haluan luoda ympärilleni aina rauhallisen ja kauniin ympäristön. Valmistuin kosmetologiksi 90-luvun lopussa ja työskentelin aluksi toisessa kauneushoitolassa keräten kokemusta omaa yritystä varten. Kunnianhimoinen asenne kauneudenhoitoalaa kohtaan on johdattanut vahvasti medikaalisten ammattilaissarjojen ja tehokkaiden laitehoitojen pariin. Mahtavat asiakaskohtaamiset ja siinä sivussa syntyvä tuloksellinen ihonhoito ovat ehdottomasti tämän työn suola. Olen parhaimmillani laitehoidoissa, tarkkuutta vaativissa ja haastavien ihojen hoidossa sekä rentouttavassa kasvohieronnassa. Halu haastaa itseään ja oppia uutta innostaa pysymään alan kehityksen vauhdissa mukana. Vastapainona työlle vietän vapaa-aikaani perheen ja ystävien parissa ja rentoudun laskettelurinteessä, matkustellen sekä intohimoisesti sisustaen. Teen työtäni suurella sydämellä ja huumorintajulla höystettynä sekä haluan tarjota kiireettömän hetken vain sinua ja ihoasi ajatellen ja kuunnellen.

Jonna

SKY-Cidesco kosmetologi

Olen valmistunut SKY-Opistosta kosmetologiksi ja toiminut hoitotyön parissa sekä täällä Hyvinkäällä että Helsingin ydinkeskustan vilskeessä vuodesta 2012. Kosmetologin työ on ollut lapsuuden haaveammattini ja kauneudenhoitoala on ollut suuri intohimoni pienestä tytöstä lähtien. Olen empaattinen ja ihmisrakas sekä nautin työstäni ihmisten parissa. Tässä ammatissa olen saanut myös hyödynnettyä esteetikon ja perfektionistin piirteeni. Teen työtäni sydämellä ja ammattitaidolla, yksilöllisiä toiveita kuunnellen. Vahvuuksiani ovat erityisesti tarkkuus ja varmat otteet. Koska arkielämämme on usein hektistä ja jopa stressaavaakin, pyrin aina hoidoissani rentouttavaan ja rauhoittavaan hoitokokemukseen. Työssäni lähellä sydäntäni ovat erityisesti tuloksellisuus, iho-ongelmien hoito sekä hieronta. Vapaa-ajalla nautin sisustamisesta ja ruoanlaitosta, mutta suurin voimavara ovat päivittäiset hetket luonnossa yhdessä koirani ja perheeni kanssa. Mielestäni kauneus on kokonaisvaltaista ja parasta työssäni onkin tyytyväiset asiakkaat, jotka hehkuvat onnistuneen hoidon jälkeen sekä sisäisesti että ulkoisesti!

Sanna

SKY-Cidesco kosmetologi

Olen valmistunut Suomen kosmetologikoulusta vuonna 2012. Ihmisten auttaminen ja hoitaminen on  aina ollut lähellä sydäntäni. Ennen kosmetologikoulua työskentelin myös hoitoalalla, koska olen toiselta ammatiltani lähihoitaja. Lähihoitajan tutkinnosta on myös paljon hyötyä nykyisessä ammatissani. Olen työskennellyt myös kosmetologiyrittäjänä omassa hoitolassa, kosmetiikkamyymälässä sekä parissa eri hoitolassa pääkaupunkiseudulla.

Olen huolehtivainen persoona ja se näkyy myös työssäni. Haluan varmistaa, että asiakkaani saa parhaan mahdollisen hoitokokemuksen ja tuntee olonsa mukavaksi hoitotuolissani. Ihminen on fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen kokonaisuus. Siksi haluan hoitoja tehdessäni huolehtia kaikista näistä osa-alueista. Luonteeltani olen avoin ja helposti lähestyttävä. Olen juuriltani pohjoiskarjalainen, joten rempseys ja huumori ovat iso osa minua. Hoidoissani haluan ottaa huomioon asiakkaan tarpeet ja hoitaa häntä kokonaisvaltaisesti. Huolellisuus ja varmuus ovat työni vahvuuksia.Vapaa-ajalla tykkään liikkua luonnossa ja käydä uimassa perheeni kanssa. Jopa talvisin on ihanaa pulahtaa jäiseen veteen. Nautin työstäni ihmisten parissa ja siitä, että saan tarjota heille tuloksellisen sekä rentouttavan hoitokokemuksen!

 

Heidi

SKY-Cidesco kosmetologi, sairaanhoitaja

Ihmisläheinen työ on ollut aina lähellä sydäntäni. Nautin erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja haluan että asiakas tulee kuulluksi sekä nähdyksi.

Olen aiemmilta koulutuksiltani kätilö sekä sairaan- ja terveydenhoitaja, joista koen olevan suurta etua kosmetologin työssä. Vahvuuksiani ovat asiakkaiden luonteva kohtaaminen sekä varmat kädentaidot.

Työssäni olen rauhallinen, huolellinen ja tarkka sekä omistan lempeät hoitavat kädet. Olen myös helposti lähestyttävä sekä empaattinen kuuntelija, huumorintajulla rikastettuna. Kiinnostuksen kohteina minulla on iho-ongelmien ratkaisu medikaalisen ihonhoidon keinoin. Kouluttaudun mielelläni pitääkseni ammattitaitoani yllä ja haastan itseäni uusien hoitomuotojen parissa. Työn vastapainona lataan akkuja viettäen aikaani perheeni sekä ystävieni kanssa. Tykkään näperrellä kaikkea pientä, on kyse sitten sisustamista, leipomisesta tai ruuanlaitosta.

Hoitopedissäni saat asiakkaana rentouttavan hoitokokemuksen ja siinä hetkessä täyden huomioni sekä ammattitaitoni.