Asiantunteva tiimimme

Asiantunteva kauneudenhoidon tiimimme haluaa saada ihosi loistamaan! Neljä huippuammattilaistamme kerryttävät kokemustaan yli 6000 hoidosta vuosittain, ja olemme olleet alalla jo 20 vuotta. Pitkä kokemus ja jatkuva kouluttautuminen sekä Suomessa että kansainvälisesti takaavat tiimimme parhaan mahdollisen tietotaidon.

Tiimimme esittelyt

Riikka

SKY-Cidesco kosmetologi, yrittäjä

Kauneutta on kaikissa ja kaikkialla! Tämä ajatus on ollut minulla eräänlainen johdatus kauneudenhoitoalalle. Vahvana esteetikkona haluan luoda ympärilleni aina rauhallisen ja kauniin ympäristön. Valmistuin kosmetologiksi 90-luvun lopussa ja työskentelin aluksi toisessa kauneushoitolassa keräten kokemusta omaa yritystä varten. Kunnianhimoinen asenne kauneudenhoitoalaa kohtaan on johdattanut vahvasti medikaalisten ammattilaissarjojen ja tehokkaiden laitehoitojen pariin. Mahtavat asiakaskohtaamiset ja siinä sivussa syntyvä tuloksellinen ihonhoito ovat ehdottomasti tämän työn suola. Olen parhaimmillani laitehoidoissa, tarkkuutta vaativissa ja haastavien ihojen hoidossa sekä rentouttavassa kasvohieronnassa. Halu haastaa itseään ja oppia uutta innostaa pysymään alan kehityksen vauhdissa mukana. Vastapainona työlle vietän vapaa-aikaani perheen ja ystävien parissa ja rentoudun laskettelurinteessä, matkustellen sekä intohimoisesti sisustaen. Teen työtäni suurella sydämellä ja huumorintajulla höystettynä sekä haluan tarjota kiireettömän hetken vain sinua ja ihoasi ajatellen ja kuunnellen.

Jonna

SKY-Cidesco kosmetologi

Olen valmistunut SKY-Opistosta kosmetologiksi ja toiminut hoitotyön parissa sekä täällä Hyvinkäällä että Helsingin ydinkeskustan vilskeessä vuodesta 2012. Kosmetologin työ on ollut lapsuuden haaveammattini ja kauneudenhoitoala on ollut suuri intohimoni pienestä tytöstä lähtien. Olen empaattinen ja ihmisrakas sekä nautin työstäni ihmisten parissa. Tässä ammatissa olen saanut myös hyödynnettyä esteetikon ja perfektionistin piirteeni. Teen työtäni sydämellä ja ammattitaidolla, yksilöllisiä toiveita kuunnellen. Vahvuuksiani ovat erityisesti tarkkuus ja varmat otteet. Koska arkielämämme on usein hektistä ja jopa stressaavaakin, pyrin aina hoidoissani rentouttavaan ja rauhoittavaan hoitokokemukseen. Työssäni lähellä sydäntäni ovat erityisesti tuloksellisuus, iho-ongelmien hoito sekä hieronta. Vapaa-ajalla nautin sisustamisesta ja ruoanlaitosta, mutta suurin voimavara ovat päivittäiset hetket luonnossa yhdessä koirani ja perheeni kanssa. Mielestäni kauneus on kokonaisvaltaista ja parasta työssäni onkin tyytyväiset asiakkaat, jotka hehkuvat onnistuneen hoidon jälkeen sekä sisäisesti että ulkoisesti!

Sari

SKY-Cidesco-kosmetologi

Sari opiskelee tällä hetkellä ja tekee hoitotyötä hoitolalla 1-2 pv viikossa.

Innostukseni alalle lähti paikallisen kosmetologin käsistä ollessani teini-ikäinen. Opiskelujen ja valmistumisen (1996), myötä päädyin töihin pääkaupunkiseudulle. Kosmetologin koulutus on niin monipuolinen, että olen päässyt työskentelemään alan tehtävissä laidasta laitaan. Työtehtäviä on ollut niin hoitotyön parissa, myynnin tehtävissä kuin ammattilaisten kouluttamisessa. Olen ollut onnekas saadessani työskennellä yrityksissä, joista jokainen on merkittävä tekijä tällä alalla. Pääkaupunkiseutukierroksen jälkeen ympyrä sulkeutui tultuani Riikalle töihin vuonna 2007. Kiinnostus ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin antaa hyvän pohjan ihonhoidon ymmärtämiseen ja sen käytännönläheiseen opastamiseen. Omien kokemusten kautta ja pitkällä työkokemuksella pystyn ymmärtämään eri-ikäisten asiakkaiden ihonhoitoon liittyviä ongelmia herkällä korvalla kuunnellen. Osa harrastuksistani liittyy vahvasti käsillä tekemiseen. Pedantille luonteelleni mieluisia hoitoja ovat kasvohoitojen lisäksi erityisesti pigmentoinnit. Omat akut latautuvat perheen parissa, puutarhassa ja luonnossa liikkuen. Ahkera kouluttautuminen alan uutuuksiin pitää mielenkiinnon ja ammattitaidon yllä. Ihanat asiakkaat ja huikeat työkaverit pitävät huolen siitä, ettei tältä alalta halua lähteä pois.

Anniina

SKY-Cidesco kosmetologi

Anniina on tällä hetkellä äityslomalla.

Jo pienenä tyttönä tutkin äidin meikkipussukoita, joten kiinnostus kauneudenhoitoa kohtaan heräsi jo varhain. Ala tuntui heti luontevalta valinnalta. Olen valmistunut kosmetologiksi 2008 ja ollut hoitotyössä siitä lähtien. Aiemmin työskentelin parturi-kampaajana. Luonteeltani olen perfektionisti, joten pyrin aina huolellisuuteen ja tarkkuuteen työssäni. Vahvuuksiani ovat lempeä ja varmaotteinen hieronta sekä asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen. Nautin työssäni vuorovaikutuksesta asiakkaan kanssa, samalla ratkoen iho-ongelmia tuloksellisen ihonhoidon avulla. Vapaa-aikaani vietän perheeni kanssa ja lataan akkujani matkustelemalla ja joogan parissa. Hevosharrastus on myös lähellä sydäntäni. Upeat asiakkaat ja ihanat kollegat tekevät tästä unelmatyön, jonka parissa viihtyy vuodesta toiseen.

Sanna

SKY-Cidesco kosmetologi

Olen valmistunut Suomen kosmetologikoulusta vuonna 2012. Ihmisten auttaminen ja hoitaminen on  aina ollut lähellä sydäntäni. Ennen kosmetologikoulua työskentelin myös hoitoalalla, koska olen toiselta ammatiltani lähihoitaja. Lähihoitajan tutkinnosta on myös paljon hyötyä nykyisessä ammatissani. Olen työskennellyt myös kosmetologiyrittäjänä omassa hoitolassa, kosmetiikkamyymälässä sekä parissa eri hoitolassa pääkaupunkiseudulla.

Olen huolehtivainen persoona ja se näkyy myös työssäni. Haluan varmistaa, että asiakkaani saa parhaan mahdollisen hoitokokemuksen ja tuntee olonsa mukavaksi hoitotuolissani. Ihminen on fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen kokonaisuus. Siksi haluan hoitoja tehdessäni huolehtia kaikista näistä osa-alueista. Luonteeltani olen avoin ja helposti lähestyttävä. Olen juuriltani pohjoiskarjalainen, joten rempseys ja huumori ovat iso osa minua. Hoidoissani haluan ottaa huomioon asiakkaan tarpeet ja hoitaa häntä kokonaisvaltaisesti. Huolellisuus ja varmuus ovat työni vahvuuksia.Vapaa-ajalla tykkään liikkua luonnossa ja käydä uimassa perheeni kanssa. Jopa talvisin on ihanaa pulahtaa jäiseen veteen. Nautin työstäni ihmisten parissa ja siitä, että saan tarjota heille tuloksellisen sekä rentouttavan hoitokokemuksen!

 

Suositut hoitomme

Huippusuosittu erikoisnaamio! Vallankumouksellinen hoitomuoto rypyille, aknelle ja veltostuneelle iholle. Tehonaamion…

Tehokas kasvojen kuorintahoito, joka suoritetaan erikoisterällä! Dermaplanning on toimenpide kuolleiden…

Miten Exuviance peeling (AHA-kuorinta) eroaa muista kuorinnoista? Patentoitu Exuviancen AHA-happo…

Olemme avoinna

Aukioloajat
ma-to 10-17.30
pe 9-17
la 9-13 tai sopimuksen mukaan
Kesäaukioloajat (1.7.-30.8.)
ma-to 10-17
pe 8-16
Hoitolan aamu- ja ilta-ajat sekä kesälauantait sopimuksen mukaan.
Hämeenkatu 21-23, 05800 Hyvinkää
Puh. (019) 453 523
WhatsApp/tekstiviesti: 040 768 7192
Ajanvaraus

Löydät meidät somesta

Kauneushoitola Riikka Tainio

Tilaa uutiskirjeemme