Kun haluat hyödyntää lääketieteellisen
ihonhoidon edistysaskeleita tehokkain tuloksin.
Maailman johtavien ihonhoitoalan tutkijoiden kehittämä.

Exuviance Professional

Palkittu ja maailman johtava
A-vitamiiniin perustuva ihonhoitosarja.
Terve ja vahva iho tarvitsevat A-vitamiinia päivittäin.

Environ

Kansainvälisesti palkittu medikaalinen ihonhoitosarja Neostrata
perustuu AHA-teknologiaan, joka on yksi suurimmista ihonhoidon teknologioista.
Sarjasta löytyy ratkaisu, niin ikääntyvän ihon kuin erilaisten ongelmaihojen hoitoon.

Neostrata

Tiedettä ja tuloksellisuutta!
Korkealaatuinen ja yksi suosituimmista
farmaseuttisen tason
ihonhoitosarjoista USA:ssa.

iS Clinical

Dr. Baumann-tuotteet ovat vuosikymmenien ajan
olleet liposomiteknologian huippua.

Dr. Baumann

Mineraalikosmetiikkaa, joka tuntuu iholla kevyenä,
mutta peittää kuitenkin erittäin hyvin
sekä sisältää vain ihoa hoitavia ainesosia.

Jane Iredale

Miksi juuri nämä tuotesarjat?

TEHOKAS

Ammattimaisen tehokkaat tuotesarjat eri iho-ongelmien hoitoon – tuotteiden tulokset ovat tieteellisesti todistettuja.

LÄÄKETIETEELLINEN

Medikaalisen tason ihonhoitosarjat, jotka ovat biokemian, genetiikan, bioteknologian, lääketieteen ja ihonhoidon tieteelliseen kehitystyöhön perustuvia.

LAADUKAS

Turvallisten, ympäristöystävällisten ja hyvälaatuisten raaka-aineiden käyttö sekä kestävää kehitystä tukevat pakkausmateriaalit.

TURVALLINEN

Laadukkaat raaka-aineet sekä tieteellinen kehitystyö kliinisine tutkimuksineen takaavat turvalliset tuotteet.

KUN HALUAT HYÖDYNTÄÄ LÄÄKETIETEELLISEN IHONHOIDON EDISTYSASKELEITA.

meiltä löydät Ammattimaisen tehokkaat tuotESARJAT eri iho-ongelmien hoitoon.

Tuotesarjamme - tutustu tarkemmin

 • Maailman johtavien ihonhoitoalan tutkijoiden tutkimustyön pohjalta kehitetty
 • Dermatologinen yhtiö, jolla on lääketieteellinen perusta
 • Todella tehokkaita tuotteita ja hoitoja aknen, ruusufinnin, ryppyjen ja pigmenttimuutosten hoitoon

Exuviance Professional on tuotesarja sinulle, jonka iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta haluat ehdottomasti hyödyntää lääketieteellisen ihonhoidon edistysaskeleita.

Exuviancen takana on maailman johtavien ihonhoitoalan tutkijoiden, professoreiden Tri Van Scottin ja Tri Yun tutkimustyö Princetonissa New Jerseyssä USA:ssa. Exuviancen hoidot ja tuotteet on tarkoitettu niille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta haluavat ehdottomasti hyödyntää lääketieteellisen ihonhoidon edistysaskeleita.

Lääketieteellisellä ihonhoidolla tarkoitetaan ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät tieteellisesti tutkittuja vaikuttavia aineita, kuten AHA-happoja, retinolia, vitamiineja ja antioksidantteja.

Exuviance ei ole ensisijaisesti kosmetiikkayhtiö, vaan dermatologinen yhtiö, jolla on lääketieteellinen perusta. Sen taustalla ovat tieteelliset löydöt ja uraauurtava tutkimus- ja kehitystyö AHA- ja PHA-happoja, laktobionista happoa ja NeoGlukosamiinia sisältävien tuotekoostumusten alueella.

Exuviance-tuotteet sopivat kaikille, myös herkkäihoisille. Exuviancen hellävaraisten happojen yhdistelmä tuottaa loistavan tuloksen edistäen ihon luonnollista kuoriutumisprosessia. Exuviance-sarjasta löytyy todella tehokkaita tuotteita ja hoitoja aknen, ruusufinnin, ryppyjen ja pigmenttimuutosten hoitoon.

Miten Exuviancen AHA-kuorinta eroaa muista kuorinnoista?

Exuviancen AHA-hapon pitoisuus, pH-arvo ja vaikuttavuus ovat optimaaliset. Patentoidun järjestelmän ansiosta Exuviancen AHA-happo on erittäin tehokas ärsyttämättä ihoa. AHA-happo kuorii ensin hellävaroen ihon pintakerrosta irrottamalla kuolleiden ihosolujen välisiä sidoksia. Tämä auttaa kuivaa ihoa, koska hilseilevä ihokerros poistuu tehokkaammin. Lisäksi kemiallinen kuorinta edistää ihosolujen uudistumista ja vanhojen solujen poistumista. Myös elastiini ja kollageenisäikeet vahvistuvat. Nämä hyödyt saadaan vain käyttämällä Exuviance AHA -happoa. Muut kemialliset tai mekaaniset kuorinta-aineet eivät tuota samoja tuloksia.

Lue lisää: Exuviance Suomi

 • Palkittu ja maailman johtava A-vitamiiniin perustuva ihonhoitosarja
 • Sarja perustuu tutkimustietoon ihosta ja siitä, kuinka A-vitamiini vaikuttaa ihon hyvinvointiin
 • Sarjasta löytyy laaja valikoima erilaisia tuotteita jokaisen ihon tarpeisiin ja ongelmiin

Environ-tuotteet ovat elinikäinen A-vitamiinimatka kauniiseen ihoon.

Environ on palkittu ja maailman johtava A-vitamiiniin perustuva ihonhoitosarja. Environ perustuu tutkimustietoon ihosta ja siitä, kuinka A-vitamiini vaikuttaa ihon hyvinvointiin. Jotta iho pysyy terveenä ja vahvana, se tarvitsee A-vitamiinia päivittäin. Kun A-vitamiinin hoitovaikutusta tuetaan muilla tieteellisesti perustelluilla aktiiviaineilla, kuten antioksidanteilla ja peptideillä, ihossa nähdään todellisia tuloksia.

Environin peruspilari on Vitamin STEP-UP SYSTEM™, joka totuttaa ihon A-vitamiiniin ja muihin aktiiviaineisiin asteittain nousevia portaita pitkin. Siedättäminen lisää ihon kauneutta ja terveyttä turvallisesti ja tehokkaasti ja takaa jatkuvasti paranevat hoitotulokset.

Environ-ihonhoito alkaa ihon hyvinvoinnin palauttavista AVST-perustuotteista. Kun iho vahvistuu, hoito jatkuu ihon erityishaasteita ratkovien tuotteiden käytöllä. Environ-sarjasta löytyy laaja valikoima erilaisia tuotteita jokaisen ihon tarpeisiin ja ongelmiin. Anna meidän auttaa sinua valitsemaan juuri sinun ihollesi sopivat tuotteet. Tuotteet ovat tehokkaita ja sisältävät korkeat pitoisuuden aktiiviaineita, jonka vuoksi tuotteita myydään vain koulutettujen ammattilaisten kautta.

 

A-VITAMIININ VAIKUTUKSET IHOSSA

A-vitamiini on iholle yhtä tärkeää kuin happi ja vesi ihmiskeholle. Kun lapsi syntyy, ihossa vallitsee A-vitamiinitasapaino, joka heikkenee vähitellen UV-säteilyn, ilmansaasteiden ja erilaisten elämäntapatekijöiden seurauksena. Lähes jokainen aikuinen kärsii A-vitamiinivajeesta, minkä vuoksi iho ikääntyy ikävuosiaan nopeammin ja siihen ilmestyy erilaisia muita ongelmia.

 

A-VITAMIINIPUUTOS IHOSSA

Keho on järjestänyt ihon A-vitamiinin saannin verenkierron välityksellä maksasta. Koska monet ulkoiset ja sisäiset tekijät tuhoavat ihon A-vitamiinivarastoja, kehon omat mekanismit eivät käytännössä koskaan riitä täyttämään aikuisen ihon A-vitamiinintarvetta.

Eräs A-vitamiinia voimakkaimmin tuhoavista tekijöistä on auringon UV-säteet. Kun A-vitamiini niiden vaikutuksesta menettää toimintakykynsä, menetetään samalla sen iholle kriittiset hyvinvointi- ja terveysvaikutukset. Muita A-vitamiinia tuhoavia tekijöitä ovat mm. ilmansaasteet, erilaiset kemikaalit ja lämpö.

 

A-VITAMIINIPUUTOKSEN OIREITA IHOSSA OVAT:

 • Rypyt ja juonteet
 • Epäpuhtaudet ja akne
 • Ihon sameus ja harmaus
 • Karheus 
 • Elastisuuden ja kiinteyden puute
 • Epätasainen pigmentaatio ja pigmenttiläikät

 

A-VITAMIININ HYÖDYT IHOLLE

A-vitamiini vaikuttaa kokonaisvaltaisesti koko ihon hyvinvointiin. Sen teho alkaa solutumasta, jossa se stimuloi epidermaalisten kantasolujen kasvua sekä erilaistumista ja kypsymistä terveiksi ihosoluiksi.

 • Ihosolujen uusiutuminen kiihtyy.
 • Solukerrokset lisääntyvät ja solut sitoutuvat tiukemmin toisiinsa.
 • Ihon kosteuden haihtuminen vähenee ja kosteus sitoutuu ihoon.
 • Ihon pintarakenne vahvistuu ja silottuu.
 • Ihon väri heleytyy.
 • Ihon pigmenttiläiskät vaalenevat ja kirkastuvat.
 • Epidermis kiinnittyy tiiviimmin tyvikalvoon.
 • Talineritys normalisoituu.
 • Hienot juonteet tasoittuvat.
 • Ihon verenkierto tehostuu ja ravinteiden kuljetus ihosoluille lisääntyy.

 

A-VITAMIINIREAKTIO

Ihon reagointi A-vitamiiniin riippuu sen A-vitamiinireseptoreiden määrästä ja laadusta solun tumassa. Jos reseptorit ovat A-vitamiininpuutteen vuoksi surkastuneet, kosmetiikan A-vitamiini ei pääse solun sisään. Seuraus on A-vitamiinireaktio, joka ilmenee ihon punoituksena, kuivumisena, kuumotuksena, kutinana ja näppylöinä. Reaktio on merkki ihon A-vitamiininpuutoksesta ja siitä, että käytetty A-vitamiinimäärä on ylittänyt ihon senhetkisen sietokyvyn.

Kun A-vitamiinireaktio muutaman päivän käyttötauon jälkeen rauhoittuu, tuote voidaan palauttaa käyttöön pienemmällä annostuksella ja harvemmalla käyttövälillä. Kun iho tottuu, käyttömäärä ja tiheys voidaan nostaa normaalille tasolle. 

 

ENVIRONIN HISTORIAA

Environ-menetelmän on kehittänyt eteläafrikkalainen plastiikkakirurgi Dr. Des Fernandes, joka on yksi maailman johtavista A-vitamiiniasiantuntijoista. Hän on omistanut lähes koko uransa ihon A-vitamiinihoidolle.

Nuoruudessaan sairaalalääkärinä toiminut Fernandes sai kimmokkeen elämäntyölleen, kun hän menetti kaksi nuorta potilastaan melanoomalle. 80-luvun alussa Fernandes kiinnostui aineistosta, jonka mukaan A-vitamiinin, ihon terveyden ja aurinkovaurioiden välillä olisi yhteys. Alkuun Fernandes valmisti tuotteita itse omassa keittiössään, koska tutkimuksiin sopivia tuotteita ei ollut.

Vuodesta 1990 lähtien Des Fernandes on ollut Environ-tuotteiden ja niiden imeytymistä tehostavien menetelmien ja teknologioiden kehittäjä sekä pääinnovaattori. Yli 70 vuoden iässä hän jatkaa edelleen Environin tieteellisenä johtajana, alan suosittuna luennoitsijana ja käytännön potilastyötä omalla klinikallaan tekevänä plastiikkakirurgina.

Lue lisää: Vitamion.fi

 • Erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon sekä kuivalle iholle
 • Ihotauti lääkäreiden kehittelemä ja patentoima medikaalinen ihonhoitosarja
 • AHA-teknologiaan perustuva ihoa uudistava sarja.

Kansainvälisesti palkittu Neostrata on edistyksellinen medikaalinen ihonhoitosarja, jonka perustaneet lääkärit ovat patentoineet AHA-teknologian, joka on yksi ihonhoidon innovaatioista. Sarja valmistetaan USAssa Princetonissa. 

NEOSTRATAN perustaneet lääkärit Dr. Ruey Yu ja Dr Eugene Van Scott ovat patentoineet AHA-teknologian, joka on yksi suurimmista ihonhoidon innovaatioista. He ovat myös vieneet ihonhoitoalaa jatkuvasti eteenpäin, luoneet tieteellisiä innovaatioita ja tehneet kliinisiä tutkimuksia, joista on kirjoitettu kaikissa lääketieteellisissä dermatologian alan julkaisuissa.

Nykyään tohtori Van Scottilla ja tohtori Yulla on yli 120 patenttia ja vielä useampia patenttihakemuksia, jotka koskevat koostumuksia ja hoitoja. NEOSTRATAn edistyneet ihonhoitotuotteet perustuvat yli 50 vuoden tutkimukseen ja kliiniseen kokemukseen, ja yhä tänäkin päivänä tutkimus on NEOSTRATAn kulmakivi.

NEOSTRATA tarjoaa kokonaisvaltaisen, tieteellisiin tutkimustuloksiin perustuvan ihonhoito-ohjelman, jonka tehokkaat tuotteet yhdistelevät AHA- ja PHA-happoja sekä viimeisimpiä alan innovaatioita, kuten NeoGlukosamiinia ja Aminofiliä ja tunnettuja raaka-aineita, kuten peptidejä, retinolia, antioksidantteja ja erilaisia kasviuutteita.

NEOSTRATAn hoidot ja tuotteet on suunniteltu tukemaan ihon luonnollista uusiutumisprosessia ja vahvistamaan ihoa samalla kosteuttaen ja suojaten. NeoStratan hedelmähapot auttavat stimuloimaan ihon kuorintaprosessia, jolloin vanhat tukkivat ihosolut korvataan uusilla terveemmillä ihosoluilla, jolloin ihosta saadaan kuulaampi, kirkkaampi ja kosteutetumpi.

NEOSTRATA on kehitetty soveltumaan kaikille ihotyypeille ja hoitamaan erilaisia iho-ongelmia, kuten ihon kuivuutta, atooppista ihottumaa tai ruusufinniä. Neostratan edistyksellisen teknologian ansiosta myös herkän ihon ikääntymisen merkkejä voidaan hoitaa ilman ihoärsytystä.

Neostratan valikoimista löytyy ihonhoitotuotteita koko vartalolle ja kasvoille. Kaikki ihonhoitotuotteet tehostavat ihosolujen uudistumista, taistelevat ikääntymisen merkkejä vastaan ja kosteuttavat ihoa.

Nykyään tohtori Van Scottilla ja tohtori Yulla on yli 120 patenttia ja vielä useampia patenttihakemuksia, jotka koskevat koostumuksia ja hoitoja. Edistyneet ihonhoitotuotteet perustuvat yli 50 vuoden tutkimukseen ja kliiniseen kokemukseen, ja yhä tänäkin päivänä tutkimus on Neostratan kulmakivi.

 • Korkealaatuinen ja yksi suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista USA:ssa
 • Merkittäviä tuoteinnovaatioita ihonhoidon saralla ja ikääntymisen estämiseen liittyen
 • Tunnetuin hoito Fire & Ice -kasvohoito, joka on nopea ja kevyt kemiallinen kuorinta, jolla saat upean hehkun ihollesi!

Tiedettä ja tuloksellisuutta Los Angelesista! Tehokkaat tuotteet vaativankin ihon hoitoon!

iS Clinical on Innovative Skincare LLC:n kehittämä korkealaatuinen ihonhoitosarja USA:sta. Sarjan taustalla ovat biokemian, genetiikan, lääketieteen, ihonhoidon ja liiketoiminnan ammattilaiset Bryan Johns ja Alec R. Call sekä Charlene deHaven, joka on tunnettu lääkäri ja iS Clinicalin kliininen johtaja. Tämä huipputiimi on kehittänyt tämän päivän merkittävimpiä innovaatioita ihonhoidon saralla sekä ikääntymisen haittoja estäviä lääkkeitä.

IS Clinical on yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista. Tuotteissa on hyödynnetty edistyneimpiä mahdollisia teknologioita ja korkeimman farmaseuttisen tason raaka-aineita, joissa käytetään vain kasvien puhtaimpia ja tehokkaimpia osia. Tuloksena ovat erittäin monitoimiset tuotteet, joista jokainen hoitaa samanaikaisesti 3-5 eri ihonhoidollista tehtävää.

iS Clinical on käytössä suuressa osassa Yhdysvaltojen lääkäriasemia ja ihonhoitoklinikoita ja merkin tuotteilla on suuri kannattajakunta myös julkisuuden henkilöiden joukossa. Sarjan tunnetuin hoito on ihoa tasoittava ja heleyttävä Fire & Ice -kasvohoito, joka on nopea ja kevyt kemiallinen kuorinta, jolla saat upean hehkun ihollesi!

 • Ilman kemiallisia säilöntäaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä, kemiallisia väriaineita, haitallisia valonsuoja-aineita tai eläinperäisiä aineosia
 • Ihonkaltaisten tai jopa ihoidenttisten aineosien käyttö varmistaa parhaan mahdollisen siedettävyyden iholla
 • Kaikille, jotka haluavat hoitaa ihoaan tehokkailla, korkealuokkaisilla ja turvallisilla tuotteilla


Dr. Baumann-tuotteet ovat vuosikymmenien ajan olleet liposomiteknologian huippua.

Bionomista hoitoideologiaa noudattava saksalainen Dr. Baumann-ihonhoitosarja poikkeaa merkittävästi muista markkinoilla olevista sarjoista. Bionomisen ajattelutavan mukaan tuotteiden kehitystyön peruspilareina ovat ihon ja elimistön aineenvaihduntaprosessit sekä ympäristönäkökulma.

Dr. Baumann-tuotteet ovat vuosikymmenien ajan olleet liposomiteknologian huippua. Liposomien erikoisuutena on niiden kyky turvallisesti kuljettaa (niin vesi- kuin rasvaliukoiset) tehoaineet juuri sinne, missä niitä tarvitaan. Ihonkaltaisten tai jopa ihoidenttisten aineosien käyttö varmistaa parhaan mahdollisen siedettävyyden iholla. Ainutlaatuista on, että tämä on pystytty toteuttamaan ilman kemiallisia säilöntäaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä, kemiallisia väriaineita, haitallisia valonsuoja-aineita tai eläinperäisiä aineosia.

Dr. Baumann- tuotteissa ei myöskään käytetä turhia pakkausmateriaaleja.

Dr. Baumann tuotteet sopivat hyvin niin herkkäihoisille kuin myös kaikille, jotka haluavat hoitaa ihoaan tehokkailla, korkealuokkaisilla ja turvallisilla tuotteilla.

 • Kansainvälisesti palkitut, helppokäyttöiset ja järkihintaiset meikit.
 • Värejä voi yhdistellä oman mielen mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin
 • Laaja värivalikoima niin silmiin, huuliin, kuin ihollekin.


Artdecon laaja tuote- ja värivalikoima antaa eväät täydelliseen meikkiin, vaikka jokaisen sesongin mukaan!

Kansainvälisesti palkitut, helppokäyttöiset ARTDECO-meikit eivät turhaan ole monien ammattilaisten suosikkeja. Sarjan menestyksen salaisuus on jo yli 35 vuoden vuoden ajan ollut yksilöllisyys, ainutlaatuinen muunneltavuus sekä laaja valikoima värivaihtoehtoja, mutta järkihintaisia jokaiseen meikkipussiin.

Luomivärit ja poskipunat ovat yksittäisiä mosaiikkeja, joista voit poimia itsellesi mieluisimmat värit magneettipohjaiseen meikkirasiaan. Voit vaihdella ja uusia värejä aivan kuten haluat.

Tuotteet ovat trendikkäitä, edullisia, ja inspiroivia. ARTDECO:n tuotteet ovat luotu kaikille ikään katsomatta. Joka vuosi ARTDECO lanseeraa useita uusia sesonkikokoelmia, jotka ovat saaneet inspiraationsa sesongin trendeistä. Näiden suosittujen kokoelmien lisäksi tuotevalikoima perustuu korkealaatuisista tuotteista silmille, huulille sekä iholle.

Käytämme Artdecon tuotteita meikkauksissa ja meikkiopastuksissa. Sarjan laajasta valikoimasta löydämme varmasti sopivat meikkituotteet niin arkeen kuin juhlaan.

Autamme mielellämme sopivien värisävyjen löytymisessä.

 

 

 

Onnistu meikin teossa kuin ammattilainen!

Peitemeikit, luomivärin pohjuste sekä huulipunan pohjuste ja -kiinnityslakka ovat muutamia esimerkkejä Artdecon erikoistuotteista, joiden avulla onnistut meikin teossa, ja saat sen kestämään kuin ammattimeikkaajan tekemänä.

Laaja valikoima värivaihtoehtoja, todella kestävät ja laadukkaat tuotteet aina seuraten meikkitrendejä  – Artdecon kanssa voit olla varma, että pysyt aina trendien aallonharjalla! 

Syksyisin ja keväisin vaihtuva kausimeikkikokoelma uutuuksia ja tuotteita, joita ei muilta kosmetiikkabrändeiltä löydy!

 • Tuntuu iholla kevyenä, mutta peittää kuitenkin erittäin hyvin sekä sisältää vain ihoa hoitavia ainesosia. Korkea aurinkosuojakerroin SPF 20-30.
 • Tuotteissa ei ole käytetty mitään täyte-, sidos- tai säilöntäaineita
 • Meikin levittäminen on todella helppoa ja nopeaa. Sopivat erinomaisesti leikkausarpien, acne- sekä rosaceaihon peittämiseen, sekä hionnan, kuorinnan tai kestopigmentoinnin jälkeisen punoituksen peittämiseen.

Jane Iredale -mineraalimeikkisarja

Jane Iredale on Iredale Mineral Cosmetics -yrityksen perustaja ja mineraalimeikkien ”äiti”. Aiemmin hän loi näyttävän uran Yhdysvalloissa niin filmiteollisuudessa, televisiossa kuin teatterissakin. Vuosien kokemus parhaiden meikkitaiteilijoiden kanssa opetti sen, että ammattimeikkaus ei tarkoita viimeisten trendien seuraamista vaan meikattavan luonnollisten piirteiden sekä kauneuden korostamista ihoa kunnioittaen.

Tämä korkealaatuinen meikkisarja on kehitetty USA:ssa yhdessä lääkäreiden kanssa. Uusimman teknologian ansiosta on saatu aikaiseksi kosmetiikkaa, joka tuntuu iholla kevyenä, mutta peittää kuitenkin erittäin hyvin sekä sisältää vain ihoa hoitavia ainesosia.

Tuotteet ovat sekoitus mikrojauhettuja maakerrosten mineraaleja (mm. mineraalikiille, titaanidioksidi, sinkkioksidi, rautaoksidi) sekä luonnon väriaineita, jotka asettuvat iholle lomittain. Kerrosten alla iho kuitenkin hengittää normaalisti, sillä tuotteissa ei ole käytetty mitään täyte-, sidos- tai säilöntäaineita kuten esim. talkkia, alumiinia, mineraaliöljyä, jotka tukkivat ihohuokosia. Tuotteet ovat vapaita myös parabeeneista, ftalaateista, synteettisistä hajusteista, sekä GMO-ainesosista.

Tuotteet ovat elottomia (inerttejä), joten ne eivät edistä bakteerien kasvua, ja niissä on korkea aurinkosuojakerroin SPF 20-30. Meikin levittäminen on todella helppoa ja nopeaa. Pigmentit ovat tiivistetyssä muodossa, joten tarvitaan erittäin vähäinen määrä antamaan hyvä peittävyys. Meikki ei pakkaudu juonteiden pohjalle vaan pysyy iholla silkkisen tasaisena tunnista toiseen, jopa rasvaisella iholla. Meikki on myös vettä hylkivää eikä se valu kuumanakaan kesäpäivänä.

Jane Iredale tuotteet sopivat erinomaisesti leikkausarpien, acne- sekä rosaceaihon peittämiseen, sekä hionnan, kuorinnan tai kestopigmentoinnin jälkeisen punoituksen peittämiseen. Tuotteet sopivat hyvin myös allergikoille, koska tuotteissa ei ole käytetty ihoa ärsyttäviä aineita, kuten esim. parfyymejä, kemiallisia väri- tai säilöntäaineita.

Sarjaan kuuluvat jauhemaiset sekä kiinteät pohjat, BB-voiteet, pohjustusvoiteet, peitevärit, valokynä, kosteussuihkeet, luomivärit, poskipunat, rajauskynät, huulipunat ja -kiilteet, ripsivärit sekä erittäin korkealaatuiset siveltimet.