Kun haluat hyödyntää lääketieteellisen
ihonhoidon edistysaskeleita tehokkain tuloksin.
Maailman johtavien ihonhoitoalan tutkijoiden kehittämä.

Exuviance Professional

Kansainvälisesti palkitut
Medik8-tuotteet ovat
biokemistien ja farmakologien
kehittämiä, ammattimaisen
tehokkaita tuotteita.

Medik8

Tiedettä ja tuloksellisuutta Los Angelesista!
Korkealaatuinen ja yksi suosituimmista
medikaalisen tason ihonhoitosarjoista USA:ssa.

iS Clinical

Dr. Baumann-tuotteet ovat vuosikymmenien ajan
olleet liposomiteknologian huippua.

Dr. Baumann

Mineraalikosmetiikkaa, joka tuntuu iholla kevyenä,
mutta peittää kuitenkin erittäin hyvin
sekä sisältää vain ihoa hoitavia ainesosia.

Jane Iredale

Miksi juuri nämä tuotesarjat?

TEHOKAS

Ammattimaisen tehokkaat tuotesarjat eri iho-ongelmien hoitoon – tuotteiden tulokset ovat tieteellisesti todistettuja.

LÄÄKETIETEELLINEN

Medikaalisen tason ihonhoitosarjat, jotka ovat biokemian, genetiikan, bioteknologian, lääketieteen ja ihonhoidon tieteelliseen kehitystyöhön perustuvia.

LAADUKAS

Turvallisten, ympäristöystävällisten ja hyvälaatuisten raaka-aineiden käyttö sekä kestävää kehitystä tukevat pakkausmateriaalit.

TURVALLINEN

Laadukkaat raaka-aineet sekä tieteellinen kehitystyö kliinisine tutkimuksineen takaavat turvalliset tuotteet.

KUN HALUAT HYÖDYNTÄÄ LÄÄKETIETEELLISEN IHONHOIDON EDISTYSASKELEITA.

meiltä löydät Ammattimaisen tehokkaat tuotESARJAT eri iho-ongelmien hoitoon.

Tuotesarjamme - tutustu tarkemmin

 • Maailman johtavien ihonhoitoalan tutkijoiden tutkimustyön pohjalta kehitetty
 • Dermatologinen yhtiö, jolla on lääketieteellinen perusta
 • Todella tehokkaita tuotteita ja hoitoja aknen, ruusufinnin, ryppyjen ja pigmenttimuutosten hoitoon

Exuviance Professional on tuotesarja sinulle, jonka iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta haluat ehdottomasti hyödyntää lääketieteellisen ihonhoidon edistysaskeleita.

Exuviancen takana on maailman johtavien ihonhoitoalan tutkijoiden, professoreiden Tri Van Scottin ja Tri Yun tutkimustyö Princetonissa New Jerseyssä USA:ssa. Exuviancen hoidot ja tuotteet on tarkoitettu niille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta haluavat ehdottomasti hyödyntää lääketieteellisen ihonhoidon edistysaskeleita.

Lääketieteellisellä ihonhoidolla tarkoitetaan ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät tieteellisesti tutkittuja vaikuttavia aineita, kuten AHA-happoja, retinolia, vitamiineja ja antioksidantteja.

Exuviance ei ole ensisijaisesti kosmetiikkayhtiö, vaan dermatologinen yhtiö, jolla on lääketieteellinen perusta. Sen taustalla ovat tieteelliset löydöt ja uraauurtava tutkimus- ja kehitystyö AHA- ja PHA-happoja, laktobionista happoa ja NeoGlukosamiinia sisältävien tuotekoostumusten alueella.

Exuviance-tuotteet sopivat kaikille, myös herkkäihoisille. Exuviancen hellävaraisten happojen yhdistelmä tuottaa loistavan tuloksen edistäen ihon luonnollista kuoriutumisprosessia. Exuviance-sarjasta löytyy todella tehokkaita tuotteita ja hoitoja aknen, ruusufinnin, ryppyjen ja pigmenttimuutosten hoitoon.

Miten Exuviancen AHA-kuorinta eroaa muista kuorinnoista?

Exuviancen AHA-hapon pitoisuus, pH-arvo ja vaikuttavuus ovat optimaaliset. Patentoidun järjestelmän ansiosta Exuviancen AHA-happo on erittäin tehokas ärsyttämättä ihoa. AHA-happo kuorii ensin hellävaroen ihon pintakerrosta irrottamalla kuolleiden ihosolujen välisiä sidoksia. Tämä auttaa kuivaa ihoa, koska hilseilevä ihokerros poistuu tehokkaammin. Lisäksi kemiallinen kuorinta edistää ihosolujen uudistumista ja vanhojen solujen poistumista. Myös elastiini ja kollageenisäikeet vahvistuvat. Nämä hyödyt saadaan vain käyttämällä Exuviance AHA -happoa. Muut kemialliset tai mekaaniset kuorinta-aineet eivät tuota samoja tuloksia.

Lue lisää: Exuviance Suomi

 • Erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon sekä kuivalle iholle
 • Ensimmäinen Green Cosmeceutical -yritys
 • Bioteknologiaan hyödyntäen kehitetyt tuotteet kliinisesti tutkittuja

Kansainvälisesti palkittu Medik8-tuotesarja on biokemistien ja farmakologien kehittämiä ja se on valmistettu Englannissa bioteknologian tutkimuslaitoksessa.

Medik8 valmistaa ainoastaan ammattimaisen tehokkaita tuotteita, joiden tulokset ovat tieteellisesti todistettuja. Tuotteet on suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon sekä kuivalle iholle.

Medik8 on ensimmäinen Green Cosmeceutical -yritys. Se seuraa USA:n ympäristöviraston ohjeistusta Green Chemistry -konseptille, jossa edellytetään muun muassa raaka-aineiden korkeaa käyttöastetta, kestävää kehitystä tukevia pakkausmateriaaleja sekä turvallisten, ympäristöystävällisten ja hyvälaatuisten raaka-aineiden käyttöä.

Kun halutaan valmistaa tehokkaita ihonhoitotuotteita, täytyy valita hyvin imeytyviä aktiiviaineita, joiden tehot ja tulokset ovat tieteellisesti todistettuja. Ammattimaiset tehot ja stabiilit koostumukset varmistavat silminnähtävät hoitotulokset. Iho tunnistaa ihoidenttiset aktiiviaineet ja pystyy hyödyntämään ne ihon ongelmien hoidossa.

Bioteknologiaa hyödyntäen kehitetyt Medik8-tuotteet ovat kliinisesti tutkittuja. Kiraalisesti oikeaoppiset molekyylit, ajastettu kuljetinjärjestelmä ja luonnollinen liposomiteknologia ovat myös Medik8:n hyödyntämiä erikoisteknologioita, joiden avulla tuotetaan pitkäkestoisia ja silminnähtäviä tuloksia ihon hoidossa.

Medik8 on tunnettu tehokkaista A- ja C-vitamiini seerumeistaan, joita löytyy jo iso valikoima eri pitoisuuksissa. Seerumit valmistetaan pienissä erissä, jolloin pystytään takaamaan korkea laatu ja tuoreus. Myös tehokkailla Medi-Spa -kemiallisilla kuorinnoilla saadaan upeita tuloksia!

 • Korkealaatuinen ja yksi suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista USA:ssa
 • Merkittäviä tuoteinnovaatioita ihonhoidon saralla ja ikääntymisen estämiseen liittyen
 • Tunnetuin hoito Fire & Ice -kasvohoito, joka on nopea ja kevyt kemiallinen kuorinta, jolla saat upean hehkun ihollesi!

Tiedettä ja tuloksellisuutta Los Angelesista! Tehokkaat tuotteet vaativankin ihon hoitoon!

iS Clinical on Innovative Skincare LLC:n kehittämä korkealaatuinen ihonhoitosarja USA:sta. Sarjan taustalla ovat biokemian, genetiikan, lääketieteen, ihonhoidon ja liiketoiminnan ammattilaiset Bryan Johns ja Alec R. Call sekä Charlene deHaven, joka on tunnettu lääkäri ja iS Clinicalin kliininen johtaja. Tämä huipputiimi on kehittänyt tämän päivän merkittävimpiä innovaatioita ihonhoidon saralla sekä ikääntymisen haittoja estäviä lääkkeitä.

IS Clinical on yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista. Tuotteissa on hyödynnetty edistyneimpiä mahdollisia teknologioita ja korkeimman farmaseuttisen tason raaka-aineita, joissa käytetään vain kasvien puhtaimpia ja tehokkaimpia osia. Tuloksena ovat erittäin monitoimiset tuotteet, joista jokainen hoitaa samanaikaisesti 3-5 eri ihonhoidollista tehtävää.

iS Clinical on käytössä suuressa osassa Yhdysvaltojen lääkäriasemia ja ihonhoitoklinikoita ja merkin tuotteilla on suuri kannattajakunta myös julkisuuden henkilöiden joukossa. Sarjan tunnetuin hoito on ihoa tasoittava ja heleyttävä Fire & Ice -kasvohoito, joka on nopea ja kevyt kemiallinen kuorinta, jolla saat upean hehkun ihollesi!

 • Ilman kemiallisia säilöntäaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä, kemiallisia väriaineita, haitallisia valonsuoja-aineita tai eläinperäisiä aineosia
 • Ihonkaltaisten tai jopa ihoidenttisten aineosien käyttö varmistaa parhaan mahdollisen siedettävyyden iholla
 • Kaikille, jotka haluavat hoitaa ihoaan tehokkailla, korkealuokkaisilla ja turvallisilla tuotteilla


Dr. Baumann-tuotteet ovat vuosikymmenien ajan olleet liposomiteknologian huippua.

Bionomista hoitoideologiaa noudattava saksalainen Dr. Baumann-ihonhoitosarja poikkeaa merkittävästi muista markkinoilla olevista sarjoista. Bionomisen ajattelutavan mukaan tuotteiden kehitystyön peruspilareina ovat ihon ja elimistön aineenvaihduntaprosessit sekä ympäristönäkökulma.

Dr. Baumann-tuotteet ovat vuosikymmenien ajan olleet liposomiteknologian huippua. Liposomien erikoisuutena on niiden kyky turvallisesti kuljettaa (niin vesi- kuin rasvaliukoiset) tehoaineet juuri sinne, missä niitä tarvitaan. Ihonkaltaisten tai jopa ihoidenttisten aineosien käyttö varmistaa parhaan mahdollisen siedettävyyden iholla. Ainutlaatuista on, että tämä on pystytty toteuttamaan ilman kemiallisia säilöntäaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä, kemiallisia väriaineita, haitallisia valonsuoja-aineita tai eläinperäisiä aineosia.

Dr. Baumann- tuotteissa ei myöskään käytetä turhia pakkausmateriaaleja.

Dr. Baumann tuotteet sopivat hyvin niin herkkäihoisille kuin myös kaikille, jotka haluavat hoitaa ihoaan tehokkailla, korkealuokkaisilla ja turvallisilla tuotteilla.

 • Tuntuu iholla kevyenä, mutta peittää kuitenkin erittäin hyvin sekä sisältää vain ihoa hoitavia ainesosia. Korkea aurinkosuojakerroin SPF 20-30.
 • Tuotteissa ei ole käytetty mitään täyte-, sidos- tai säilöntäaineita
 • Meikin levittäminen on todella helppoa ja nopeaa. Sopivat erinomaisesti leikkausarpien, acne- sekä rosaceaihon peittämiseen, sekä hionnan, kuorinnan tai kestopigmentoinnin jälkeisen punoituksen peittämiseen.

Jane Iredale -mineraalimeikkisarja

Jane Iredale on Iredale Mineral Cosmetics -yrityksen perustaja ja mineraalimeikkien ”äiti”. Aiemmin hän loi näyttävän uran Yhdysvalloissa niin filmiteollisuudessa, televisiossa kuin teatterissakin. Vuosien kokemus parhaiden meikkitaiteilijoiden kanssa opetti sen, että ammattimeikkaus ei tarkoita viimeisten trendien seuraamista vaan meikattavan luonnollisten piirteiden sekä kauneuden korostamista ihoa kunnioittaen.

Tämä korkealaatuinen meikkisarja on kehitetty USA:ssa yhdessä lääkäreiden kanssa. Uusimman teknologian ansiosta on saatu aikaiseksi kosmetiikkaa, joka tuntuu iholla kevyenä, mutta peittää kuitenkin erittäin hyvin sekä sisältää vain ihoa hoitavia ainesosia.

Tuotteet ovat sekoitus mikrojauhettuja maakerrosten mineraaleja (mm. mineraalikiille, titaanidioksidi, sinkkioksidi, rautaoksidi) sekä luonnon väriaineita, jotka asettuvat iholle lomittain. Kerrosten alla iho kuitenkin hengittää normaalisti, sillä tuotteissa ei ole käytetty mitään täyte-, sidos- tai säilöntäaineita kuten esim. talkkia, alumiinia, mineraaliöljyä, jotka tukkivat ihohuokosia. Tuotteet ovat vapaita myös parabeeneista, ftalaateista, synteettisistä hajusteista, sekä GMO-ainesosista.

Tuotteet ovat elottomia (inerttejä), joten ne eivät edistä bakteerien kasvua, ja niissä on korkea aurinkosuojakerroin SPF 20-30. Meikin levittäminen on todella helppoa ja nopeaa. Pigmentit ovat tiivistetyssä muodossa, joten tarvitaan erittäin vähäinen määrä antamaan hyvä peittävyys. Meikki ei pakkaudu juonteiden pohjalle vaan pysyy iholla silkkisen tasaisena tunnista toiseen, jopa rasvaisella iholla. Meikki on myös vettä hylkivää eikä se valu kuumanakaan kesäpäivänä.

Jane Iredale tuotteet sopivat erinomaisesti leikkausarpien, acne- sekä rosaceaihon peittämiseen, sekä hionnan, kuorinnan tai kestopigmentoinnin jälkeisen punoituksen peittämiseen. Tuotteet sopivat hyvin myös allergikoille, koska tuotteissa ei ole käytetty ihoa ärsyttäviä aineita, kuten esim. parfyymejä, kemiallisia väri- tai säilöntäaineita.

Sarjaan kuuluvat jauhemaiset sekä kiinteät pohjat, BB-voiteet, pohjustusvoiteet, peitevärit, valokynä, kosteussuihkeet, luomivärit, poskipunat, rajauskynät, huulipunat ja -kiilteet, ripsivärit sekä erittäin korkealaatuiset siveltimet.

 • Orgaanisista ainesosista valmistettuja ja 100 % luonnonmukaisia deodorantteja
 • Eivät sisällä synteettisiä aineita eikä alumiinia – vain luonnollisia ainesosia, kuten luomukookosöljyä, mehiläisvahaa, ruokasoodaa ja maissitärkkelystä
 • Imeytyy iholle nopeasti eikä tahraa vaatteita. Ja mikä parasta, ei tuki huokosia ja pitää hienhajun todella tehokkaasti loitolla!

Hollantilaiset orgaaniset 100 % luonnonmukaiset deodorantit

Hollantilaiset We Love The Planet -deodorantit ovat orgaanisista ainesosista valmistettuja ja 100 % luonnonmukaisia. Ne eivät sisällä synteettisiä aineita eikä alumiinia – vain luonnollisia ainesosia, kuten luomukookosöljyä, mehiläisvahaa, ruokasoodaa, maissitärkkelystä ja mäkikuismaöljyä sekä
oktaanihappoa.

Deodoranttivalikoimasta löytyy myös hyvin herkälle iholle suunniteltu ruokasoodaton deodorantti. Tuotetta on saatavilla voidemaisena sekä perinteisenä puikkona.

We Love The Planet -deodorantti imeytyy iholle nopeasti eikä tahraa vaatteita. Ja mikä parasta, se ei tuki huokosia ja pitää hienhajun todella tehokkaasti loitolla! Deodoranteista on saatavilla kuusi tuoksua, jotka sopivat niin naisille kuin miehillekin.

Voidemainen deodorantti on pakattu kierrätyspellistä valmistettuun rasiaan ja stick-deo biohajoavaan kartonkiin. Deodoranteille on myönnetty NC-laatumerkki (Natural Cosmetics Standard) sekä raaka-aineena käytetylle 100 % luomukookosöljylle Eco-Control-laatumerkki.

Olemme avoinna

Aukioloajat
ma-to 10-17.30
pe 9-17
la 9-13 tai sopimuksen mukaan
Kesäaukioloajat (1.7.-30.8.)
ma-to 10-17
pe 8-16
Hoitolan aamu- ja ilta-ajat sekä kesälauantait sopimuksen mukaan.
Hämeenkatu 21-23, 05800 Hyvinkää
Puh. (019) 453 523
WhatsApp/tekstiviesti: 040 768 7192
Ajanvaraus

Löydät meidät somesta

Kauneushoitola Riikka Tainio

Tilaa uutiskirjeemme