MicroGold-mikrokanavointi

MicroGold-mikrokanavointi

Uutuushoito MicroGold mikrokanavointi vihdoin Suomessa ja ensimmäisten joukossa meillä!

MicroGold MicroChannel Therapy eli mikrokanavointi on mesoterapiahoito, jossa meso-cocktail mikroseerumeita viedään ihoon erityisellä kertakäyttöisellä leimasimella. Hoito mahdollistaa yksilöllisesti juuri sinun ihollesi valikoidun ”seerumicocktailin” imeyttämisen opitimaaliseen ihon syvyyteen. Hoitoon kuuluu kasvojen ja kaulan käsittely, mutta hoitoon on myös mahdollista lisätä erityinen silmäympärys tai huultenympäryshoito omilla meso-cocktailseerumeilla. MicroGold hoito on energiapommi, joka saa ihon hehkumaan ja näyttämään täyteläiseltä. Todellinen Glow hoito, jonka tuloksen näet heti!

Seerumeissa piilee salaisuus!

Hoidossa meso-cocktails seerumeita viedään suoraan ihoon neuloissa olevien spiraalimaisten mikrokanavien välityksellä. Microgold leimasimen hoitopäässä on 20 ohuen ohutta neulaa. Nämä hiustakin ohuemmat neulat ovat valmistettu titaanista ja päällystetty 24 karaatin kullalla.

Meso-cocktail seerumit ovat steriloituja kolmeen kertaan mikrosuodattamalla, jolloin on onnistuttu säilyttämään kaikkien vitamiinien ja aktiivisten ainesosien korkein mahdollinen laatu ja puhtaus. Meso-cocktails seerumit sisältävät mm.vitamiineja, hyaluronihappoa, aminohappoja, kasvutekijöitä ja peptidejä valitusta seerumista riippuen.

MikroGold hoito sopii erityisesti ihohuokosten häivyttämiseen, juonteiden ja ryppyjen tasoittamiseen, ihon kosteuttamiseen sekä ihon värin tasoittamiseen. Upea kuulaus ja hehku iholle!

Hoito on täysin turvallinen, kivuton eikä vaadi toipumisaikaa. Pientä punoitusta saattaa hetkellisesti esiintyä hoidon jälkeen. Hoidon jälkeen on vältettävä meikkaamista, saunomista ja hikoilua seuraavaan 24 tuntiin.

Katso hintatiedot hinnastostamme.