Asiantunteva tiimimme

Asiantunteva kauneudenhoidon tiimimme haluaa saada ihosi loistamaan!

Suhtaudumme työhömme intohimolla ja annamme sen myös näkyä. Oli iho-ongelmasi iso tai pieni tai kaipaat vain hetken irti arjesta, niin otamme sinut mielellämme asiantunteviin käsiin.  Pitkä kokemus ja jatkuva kouluttautuminen sekä jatkuva alan seuraaminen takaavat meille parhaan mahdollisen tietotaidon vaativankin ihon hoidosta.

 Palvelemme ihoasi ja toiveitasi kuunnellen. Halusitpa tulla rentouttavaan kasvohierontaan tai tehokkaaseen laitehoitoon, niin kaikki on meillä mahdollista!

Olemme täällä sinua ja ihoasi varten!

Tiimimme esittelyt

Riikka

SKY-Cidesco kosmetologi, yrittäjä
Kauneutta on kaikissa ja kaikkialla! Tämä ajatus on ollut minulla eräänlainen johdatus kauneudenhoitoalalle. Vahvana esteetikkona haluan luoda ympärilleni aina rauhallisen ja kauniin ympäristön. Valmistuin kosmetologiksi 90-luvun lopussa ja työskentelin aluksi toisessa kauneushoitolassa keräten kokemusta omaa yritystä varten. Kunnianhimoinen asenne kauneudenhoitoalaa kohtaan on johdattanut vahvasti medikaalisten ammattilaissarjojen ja tehokkaiden laitehoitojen pariin. Mahtavat asiakaskohtaamiset ja siinä sivussa syntyvä tuloksellinen ihonhoito ovat ehdottomasti tämän työn suola. Olen parhaimmillani laitehoidoissa, tarkkuutta vaativissa ja haastavien ihojen hoidossa sekä rentouttavassa
kasvohieronnassa. Halu haastaa itseään ja oppia uutta innostaa pysymään alan kehityksen vauhdissa mukana. Vastapainona työlle vietän vapaa-aikaani perheen ja ystävien parissa ja rentoudun laskettelurinteessä, matkustellen sekä intohimoisesti sisustaen. Teen työtäni suurella sydämellä ja huumorintajulla höystettynä sekä haluan tarjota kiireettömän hetken vain sinua ja ihoasi ajatellen ja kuunnellen.

Jonna

SKY-Cidesco-kosmetologi
Olen valmistunut SKY-Opistosta kosmetologiksi ja toiminut hoitotyön parissa sekä täällä Hyvinkäällä että Helsingin ydinkeskustan vilskeessä vuodesta 2012. Kosmetologin työ on ollut lapsuuden haaveammattini ja kauneudenhoitoala on ollut suuri intohimoni pienestä tytöstä lähtien. Olen empaattinen ja ihmisrakas sekä nautin työstäni ihmisten parissa. Tässä ammatissa olen saanut myös hyödynnettyä esteetikon ja perfektionistin piirteeni. Teen työtäni sydämellä ja ammattitaidolla, yksilöllisiä toiveita kuunnellen. Vahvuuksiani ovat erityisesti tarkkuus ja varmat otteet. Koska arkielämämme on usein hektistä ja jopa stressaavaakin, pyrin aina hoidoissani rentouttavaan ja rauhoittavaan hoitokokemukseen. Työssäni lähellä sydäntäni ovat erityisesti tuloksellisuus, iho-ongelmien hoito sekä hieronta. Vapaa-ajalla nautin sisustamisesta ja ruoanlaitosta, mutta suurin voimavara ovat päivittäiset hetket luonnossa yhdessä koirani ja perheeni kanssa. Mielestäni kauneus on kokonaisvaltaista ja parasta työssäni onkin tyytyväiset asiakkaat, jotka hehkuvat onnistuneen hoidon jälkeen sekä sisäisesti että ulkoisesti!

Sari

SKY-Cidesco-kosmetologi
Innostukseni alalle lähti paikallisen kosmetologin käsistä ollessani teini-ikäinen. Opiskelujen ja valmistumisen (1996), myötä päädyin töihin pääkaupunkiseudulle. Kosmetologin koulutus on niin monipuolinen, että olen päässyt työskentelemään alan tehtävissä laidasta laitaan. Työtehtäviä on
ollut niin hoitotyön parissa, myynnin tehtävissä kuin ammattilaisten kouluttamisessa. Olen ollut onnekas saadessani työskennellä yrityksissä, joista jokainen on merkittävä tekijä tällä alalla. Pääkaupunkiseutukierroksen jälkeen ympyrä sulkeutui tultuani Riikalle töihin vuonna 2007. Kiinnostus ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin antaa hyvän pohjan ihonhoidon
ymmärtämiseen ja sen käytännönläheiseen opastamiseen. Omien kokemusten kautta ja pitkällä työkokemuksella pystyn ymmärtämään eri-ikäisten asiakkaiden ihonhoitoon liittyviä ongelmia herkällä korvalla kuunnellen.
Osa harrastuksistani liittyy vahvasti käsillä tekemiseen. Pedantille luonteelleni mieluisia hoitoja ovat kasvohoitojen lisäksi erityisesti pigmentoinnit. Omat akut latautuvat perheen parissa, puutarhassa ja luonnossa liikkuen. Ahkera kouluttautuminen alan uutuuksiin pitää mielenkiinnon ja ammattitaidon yllä. Ihanat asiakkaat ja huikeat työkaverit pitävät huolen siitä, ettei tältä alalta halua lähteä pois.

Anniina

SKY-Cidesco-kosmetologi
Jo pienenä tyttönä tutkin äidin meikkipussukoita, joten kiinnostus kauneudenhoitoa kohtaan heräsi jo varhain. Ala tuntui heti luontevalta valinnalta. Olen valmistunut kosmetologiksi 2008 ja ollut hoitotyössä siitä lähtien. Aiemmin työskentelin parturi-kampaajana. Luonteeltani olen perfektionisti, joten pyrin aina huolellisuuteen ja tarkkuuteen työssäni. Vahvuuksiani ovat lempeä ja varmaotteinen hieronta sekä asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen. Nautin työssäni vuorovaikutuksesta asiakkaan kanssa, samalla ratkoen iho-ongelmia tuloksellisen ihonhoidon avulla. Vapaa-aikaani vietän perheeni kanssa ja lataan akkujani matkustelemalla ja joogan parissa. Hevosharrastus on myös lähellä sydäntäni. Upeat asiakkaat ja ihanat kollegat tekevät tästä unelmatyön, jonka parissa viihtyy vuodesta toiseen.

Suositut hoitomme

Huippusuosittu erikoisnaamio! Vallankumouksellinen hoitomuoto rypyille, aknelle ja veltostuneelle iholle. Tehonaamion…

Miten Exuviance peeling (AHA-kuorinta) eroaa muista kuorinnoista? Patentoitu Exuviancen AHA-happo…